Може ли на мен някой дами изтегли 3 карти ( моите не са в мен сега) за въпроса : Как ще прочете събеседването утре ?
Още преди да изтегля 3 карти, изпадна една карта, докато пренареждах колодата с ръце.
Асо монети - счита се за най-благоприятна карта след Малките аркани. За тази карта се казва, че древните египтяни, ако се паднела, спирали по-нататъшното разглеждане, тъй като се считало, че тази карта прави резултата като цяло благоприятен.
Карта 1 -
9ка монети - как ще протече събеседването
Карта 2 -
5ца жезли, обърната - какво ще е отношението към теб
Карта 3 -
9ка мечове, обърната - какъв ще е крайният резултат
Първата карта може да символизира и човека, който ще те изпитва. При всички положения са намесени финансови въпроси. Това първо събеседване ли ще е или на него ще се обсъждат конкретни условия?
На конкурсна основа ли е събеседването? Какво знаеш за конкуренцията? Според мен имаш конкуренти и трябва да се представиш в най-добрата възможна светлина, да можеш да докажеш предимствата си. Приеми го като предизвикателство, но не преигравай.
За съжаление третата карта не е особено благоприятна. Или нещо в условията може да не ти хареса и сама да се откажеш, или нещо в отношението по време на това събеседване да създаде чувство на неувереност у теб.
А защо тогава е изпаднало Асо монети? Може би загатва, че каквото и да се случи, резултатът ще е за твое добро.