Когато за първи път се сблъсках с таро преди години и бях очарована от картите - бях на гости на приятелка в Плевен. Накарах да ме заведат в книжарницата откъдето си ги бяха купили и си купих и аз първото си тесте още същия ден. Лягах и ставах с книжката, докато не ги изучих. Не съм занимавала никого с въпросите си, а още по-малко пък да досаждам на всеки с простотии.
Както забелязвате много рядко да задам някой въпрос в хорарите и дори не съм сигурна дали изобщо в този форум съм задавала, но в другите форуми я е било по един въпрос на форум, я не. В таро па изобщо не съм питала и за руните е същото. С Кабала сме приятелки от години, а както знаете е нумеролог. За толкова години приятелство два пъти съм я питала нещо и това е. И то втория път беше за вибрацията на един псевдоним и каква енергия носи - нищо по-специално.
Та мисълта ми е следната: всеки си има свой път - да, това е така. Обаче когато някой реши да буксува на кръговото, то нормално човек му подава ръка за да го извади от там, но когато някоя заблудена овца реши да се върне отново на кръговото, това вече е личен избор, а пък мой личен избор е да реша дали да стана чобанин на овцата или не!