Лили, относно големите и малките аркани. Забелязала съм, че понякога таро насочва вниманието към съвсем различна сфера, дори и не тази, за кято в момента милиш. Наскоро си разгледах дневника, в който си записвам комбинации(особено в началото го правех за всички въпроси). Имаше едно състезание, за което бях питала кой от участниците ще е победител. За всеки от участниците теглех по 3 карти ( Състезанието не ми е от най-интересните, просто се опитвах да създам контакт с картите и задавах доста въпроси - някои тотално безсмислени). На единия от участниците, ми се падна ужасна комбинация - обесеният, 8 меч. На доста места съм чела, че това е константна комбинация и показва тежък инцидент/самоубийство, но в контекста на зададения от мен въпрос, го разтълкувах, че играчът сам ще се прецака. Всъшност, таро показа наистина инцидент(съзтезателят си тръгна по-рано от съзтезанието, защото човек от семейството му претъря такъв инцидент). Та, понякога просто таро иска да ни каже нещо, доста по-различно от зададения въпрос....