Хепи, не само имам усещането, а го знам на вътрешно ниво. Но знам, че съм го ползвала за лошо и сега си плащам.
За първи път се замислих, когато видях, че Лилит и Юлв са ми в съвпад на к12. Преди това си мислех, че имам някакъв усет заради натоварения 8 дом и Плутон там, Уран на Мц. Но при мен осъзнаването идва поетапно, трябва ми време да изкристализира. После видях нодалната ос. Лилит и нодалната ос са ми в каре с Венерата - диспозитор на всичко в 8 дом. Реално цялата ми карта е подвластна малко или много на това заформено тао с връх Венера. Защото управителите на почти всички домове в хороскопа ми са в 8 дом Везни.
После взех да се анализирам. Обожавам билките, отварите - да ги бера, да ги правя. Обожавам гъбите и имам страшен афинитет към отровите като средство. Навярно заради скорпионския дом и Плутон в стелиума.
Това лято на морето видях някаква трева, непозната за мен, приличаше ми на нещо, което някога съм брала. Но не беше в този живот, в това съм убедена. С огромна увереност си я набрах и направих чай сутринта от нея. Беше божествено. Така и не знам каква е тази трева, но знам къде да я търся и как изглежда вече. Със сигурност не е сред познатите ми билки, а аз имам навика да бера билки и много от тях познавам.
Имам много преживявания, но не съм по споделянето.
Говоря много, обикновено факти. Емоциите са си в мен и не са на показ. Луната ми актьорска, играе шут, явно да отклонява вниманието от това, което има зад нея.
В интерес на истината имам карти таро от около 2 месеца. Те ме намериха. Или аз тях. Не знам. Но точно с моите карти се търсехме 2 години. От толкова имам интерес към картите и нямам смелост. Но всеки път заглеждах Златното таро, то ме влечеше. Заради една от картите на кутийката. Един интересен и важен за мен човек ми каза, че е теглил карти за мен и останал изненадан, че сред тях е била кралица Жезли, която ме описвала много точно. И имала котка в нозете си.
Когато разгледах картите си, за да видя каква е кралицата при мен, оказа се, че е точно тази, която 2 години ме привличаше и е изрисувана на кутийката. Някои неща са необясними, не влизат в калъпа на Сатурн.
Иначе днес съм имала някакво усещане, натрапчиво си мислех за нумерология и колко много 1-ци имам. А аз нищичко не знам по въпроса, нито съм чела, нито съм гледала. Но цял ден пред очите ми беше картинката от калкулатор във форума - когато си изчислих като го сложиха във форума. Явно си ми пренесла енергия, щом така натрапчиво ми беше пред очите. :012: