А на мен може ли още някой да ми изтегли карти за месец май? Иска ми се да чуя още едно мнение.
Ред е на Весо.
Интересни карти ти изтеглих.
Асо пентакли Колелото на съдбата Асо чаши Весо, много аса... Първата ми мисъл беше, че трябва нещо да направиш.
Ще има ресурс, нещо за материализиране, което ще е водещо през периода. Ако очакваш нова работа, може и да я получиш. Сега е момент да получиш възможност за реализация, някой да ти подаде ръка или да си възнаграден за усилия. Наслади се на цветовете около себе си, почувствай се силен.
И не забравяй, че всичко в живота е преходно. След доброто идва лошо. А след него пак добро. Предстои ти някаква промяна, ще завършиш нещо, ще започнеш друго. Колелото се движи от хората, които имат смелост да летят високо. От хората, които имат доблест, кураж. И от хората, които могат да са постоянни. Не и без помощта на вярата, милосърдието. Всичко в живота ни е цикъл. Не забравяй да се порадваш на красивата гледка, когато си най-високо на виенското колело. Но и не тъжи, когато то се спуска надолу.
Бъди добър към родителите си.
В края на периода може да получиш вест, която да те направи силно емоционален. Може някакво съобщение да докосне скрити твои емоции, които да прелеят, да излязат на показ. Това може да създаде желание в теб да отстояваш позициите си.
Успех.
Да не обмисляш да се върнеш на някаква стара работа?