Удобно ли е и аз да задам въпрос,стана ми интересно
"Да продължа ли комуникацията си с Х?"
Благодаря,предварително.
Здравей
!
Направих ти подредба Келтски Кръст на въпрос, как ще се развият взаимоотношенията ти с Х до 1 месец.
1. Дяволът
2. Кралица жезли
3. 4 жезли
4. 5 меча
5. Отшелникът
6. 8 меча
7. Императрицата, Любовниците
8. Звездата, 3 чаши
9. Крал жезли, Асо чаши
10. Луната, 6 жезли
Направи ми впечатление, че почти всички карти от големите аркани отразяват състояние, няма действие, няма развитие. По Дявола, Кралица жезли и 4 жезли - някакви обсебващи, манипулативни чувства, липсва ясна комуникация, има някакви недоизказани, недоизяснени неща. По 5 меча, която се явява и основата на кръста - някой се е почувствал наранен и засегнат в миналото. Ти си представена от Императрицата с Любовниците - ти си по-зрялата, здраво стъпила на земята, предстои ти избор, който зависи от теб. Той е - Звездата с 3 чаши - отнесен, някак инфантилен ми се струва. Сякаш търси в теб утеха, закрила и спасение, но не е много наясно със себе си и своите чувства. Има ли намесени и други хора във вашите взаимоотношения? Луната също говори за липса на яснота и произтичащите от това страхове, 6 жезли дава възможност за изясняване, дано да се получи. Струва ми се, че той не е наясно със себе си и какво всъщност иска и оттам произтичат проблемите.