Хепи,
6 чаши - 3 пентакли - паж пентакли обърнати.
цепя на обърнат отшелник.
докато бърках, изпаднаха асо пентали и кралица жлези обърната.
нещо от миналото може би ще напомни за себе си или ще прекараш известно време в семейна среда.
към средата на месеца може да си доста ангажирана с работа или да се наложи да проявиш усърдие за нещо.
месецът ми изглежда важен - ще имаш шанс за нещо, може да е свързано и с пари. но крайното развитие няма да е този месец, което ще те тормози и ядосва. новините/предложенията ще се забавят
Хепи, и аз ти изтеглих карти за месец септември.
Девятка чаши Девятка пентакли Шестица жезли
Девятката пентакли и този месец ще ти е актуална. Много девятки, ще чакаме някаков съобщение. Но и в големите аркани 9 е Отшелникът. Мисля си, че е малко тематично. Ще имаш нужда от усамотение, за да си пренаредиш мислите. Може да ти се струва малко тъмно около теб, повече комуникация с животните, да мислиш за духовното.
Все пак картите говорят, че ще ти е грижовно, емоционално. Не осиновявай другите, опитай да се срещаш с нови хора, да създаваш нови запознанства. И ако имаш важен приятел - нека бъде до теб. Послушай музика, отдай се на онези неща, които носят красота на душата. Дори да ти е малко усамотено в по-голяма част от месеца, да искаш да се радваш на своята компания. Месец, в който ще търсиш емоционален баланс. Около теб пълни чаши - с емоция. Търси място да изливаш от тях, нека не се препълват. Не мисли за самотата. Може да е добра, за да се пренаредиш. Когато се справиш с това, ще имаш успешно връщане в обществото. В компания на верни приятели, ще получиш похвали и признание. Ще се чувстваш отново част от играта и способна и силна конкуренция.
Орисвам на успехи, Хепи. :58:
ОВ - месец, изпълнен с болести, които са май на база натрупан емоционален стрес ... но пък тези случки ме карат да променя някои неща в живота си - ще видим, нека узреят мислите.
По средата на месеца наистина имаше много работа. И да, имаше предложение за печелене на пари, но поради моите здравословни проблеми нищо още не се случва - а и аз не съм сигурна, че мога да го правя. Ще видим .....
Може ли за октомври ... и, моля, стига с тези Кули, обърнати и т.н. ... време е за нещо по-така, плиййз :57: :57: :58: :58: