картите излязоха здравни - цял месец проблеми, лекарства и не особено приятни емоции.
имах и важно за мен събитие, но като че ли не го виждам отбелязано тук. може би защото не успях да му обърна толкова внимание заради здравните проблеми.
искам да помоля за карти за здравето ми през октомври
Клер, съжалявам за лошите моменти при теб. Изтеглих ти карти за октомври. Много големи аркани.
Светът Колелото на съдбата Дяволът Личи си, че ти е много важно за здравето. Но картите малко ме притесняват.
Светът ми говори, че ще има затваряне на един цикъл, ще стигнеш до връхната точка в някакво положение, но ще го приключиш. Ще научиш нови неща, които ще ти влязат в употреба. Може да си поставена пред по-голяма публика, да се срещнеш с повече специалисти. Но ще имаш своите закрилници. Да не стигнеш до някое медицинско светило? Довери му се, ако го срещнеш.
Колелото на съдбата ми навява идеи, че и тази ситуация ще премине, че всичко се променя, може да имаш подобрение. Но ме притеснява, че е ....ами колело. Да не стане хронично това, което те тревожи. Стреми се да си почиваш повече, да ти е топло и уютно.
И на двете карти има изображения на бик, лъв, орел и ангел - 4 евангелисти, а и символиката с 4 кралски звезди. Имаш ли нещо в съвпад с някоя от тях? Някой апсект да се е заформил?
За всеки случай, защо не посетиш някое свято място, да запалиш свещичка, ако си вярваща.
Последната карта ме кара да си мисля, че в теб гори някакъв огън. Дали проблемите със здравето не идват от това, което задържаш в себе си? Дали не обръщаш повече внимание на черното, лошото, на гняв, да си отделила време за земните неща, изкушенията?
Трябва да предизвикаш твоите демони и да ги пребориш. Изправи се срещу страховете си, не ги отлагай в себе си, защото ти носят негативи.
Последната карта също е голям аркан.
Императрицата
Това ме кара да си мисля, че ще имаш подобрение.
Болежките да не са свързани с женското здраве? Много женски фигури на картите, много символично - кръг, деца, утроба?
Хайде, нека болестите минават и се радваш на своята женственост и грижи от другите. :58: