Клер, стана ми любопитно с редуцирането. Събрах сбор на номерцата на картите - 110, което събирам до 2.
Втората карта в колодата е Moonlight Goddess. (снимка 1)
Всяка карта е описана с три думички. За тази карта виж какви са - repressed emotions, healing, reflectoin.
Иначе в книжката пише, че е хубава карта. И Ангел на пълнолунието ти се появява, за да отрази емоциите, които си скрила в себе си. Той е тук, за да те излекува чрез мечтите или сънищата ти. Онова, което е 12 дом(ще ме разбереш). Но за да се излекуваш, трябва да излееш сърцето си и да покажеш онова, което истински чувстваш. Не трябва да забравяш, че това, което криеш не засяга само теб, а и околните. Особено онези, които обичаш и те обичат най-много. Няма нищо неестествено в сълзите, в споделянето на истинските емоции.
В следващия месец може да се върнеш към миналото, към минали болки, обиди, наслоявания, разочарования. Но е редно да благодариш за всичко минало и да запазиш само хубавите спомени. Да простиш най-общо казано. Явно нещо в миналото се е наслоило, Клерка. И то те мъчи, не си в хармония с него, дори да го затискаш. Но за да се изпълниш със светина, трябва да го поразбураш някак и да го изживееш.
Ако решим да останем на 110 и игнорираме 0-та, то 11 карта е също интересна. (снимка 2)
Rising above(clarity, freedom, solution)
Чисто асоциативно един гълъб излита от нещо дъбоко и синичко. Навява идея за нова надежда, заради бял цвят и чистота, раждане/прераждане. Ще имаш възможност да видиш нещата от височина, от друга перспектива - да видиш гората, а не дървото. Без значение каква е ситуацията, трябва да спреш да мислиш за нея с тревога. Сега си прекалено близо, за да видиш и оцениш ясно положението. Но чрез медитация, чрез релаксиране, пълно успокоение и опит да игнорираш за момент мислите, може да се прочистиш. В книжката дословно пише - направи разходка в парка, танцувай, забавлявай се. Направи всичко, което ще ти помогне да се откъснеш за миг от мисли - бъди малко егоист.
В карта 2 отново се говори за пълнолуние някакво. Може на предстоящото пълнолуние да ти се случи нещо важно.
Йонита, ще ти изтегля таро.
И не мога да стърпя вълнението си. Както си знаех - преди малко получих новите оракулски карти! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Но аз съм търпелив човек. Първо ще изтегля карти за Йонита, после ще си направя някой ароматен чай. И чак тогава ще ги разопаковам и ще се потопя в тях отдадено. :08: :clap: