Ето една моя темичка :clap: Стрелче съм
Явно кризата при мен започна преди няколко месеца, защото активно ме мъчи това вътрешно недоволство, при все, че реално съзнавам, че положението ми е супер, нямам реално ... "материално" и физически от какво да съм недоволно, то отвътре ми се бунтува. Мисля, че в това отношение кризата се задълбочава и от:
1. тр. Нептун У1 - наближаваш АЦ - размива ми представите и реалната оценка какво искам ....
2. Прогресивното новолуние във Водолей след месец и малко - бунтарското ми ври отвътре ..
3. Прогр. МС - ингрес във Водолей
При мен Слънцето е на последния градус и в последните минути на знака ... Явно предстои все по-зле да става и ще усещам ехото на кризата и докато Сатурн е в Козирог ....
Кризата е и на физическо ниво - предстои ми присаждане на кост и всякакви подобни костни перипетии - в идната една година. Трябва да видя кога точно Сатурн ще направи съвпад с нат. Нептун - У1 при мен - той е на 12 градус в Стрелец - може би тъкмо когато всичко приключи
При мен сега дир. Сатурн (12гр 13 мин в Дева) прави точен квадрат с натален Нептун (12 гр 11 мин). Физически - напрежението и провокацията за промяна са точно на тема кости. Това, че Нептун разтваря надявам се да е на хубаво за остеоинтеграцията
Другата дирекция, която засяга Сатурн е дир.Марс (0 гр. 53 мин в Лъв) в съвпас с нат. Сатурн (1 гр. 43 мин в Лъв) в 5 нат дом. Точен съвпад след близо година. Свързвам Марс с горната челюст - където ще е присаждането.
Като се връщам назад - преди квадрат.опозиция или завръщане - съм имала адски изпитания на волята и физиката, големи напъни, но в момента на аспекта - Сатурн ми е връчва трофея. Сега едва ли ще е по-различно
Ще разгледам с удоволствие статията за Едит Пиаф, биографичната книга за нея ми е една от любимите, ще са ми интересни астрологичните паралели
Още повече, че тя е на 19 дата, а аз на 22