Автор Тема: Новолуние 11 ноември 2015г.  (Прочетена 24723 пъти)

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
Re: Новолуние 11 ноември 2015г.
« Отговор #45 -: Ноември 11, 2015, 09:48:06 am »
Айде сега да видим и при него какво аспектира новолунието? :)
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Happy58

• Гост
« Отговор #46 -: Ноември 11, 2015, 09:48:53 am »
Картата й е интересна. Има опозиция Луна и Меркурий. И Венера и Сатурн. С първата опозиция ще й е трудно да говори за интимния си свят. С втората опозиция ще й е трудно да показва любовта си. Малко трудно положение. А в 5 дом Плутон...
И сама си знаеш всичките неща, Хепи. Просто ми стана интересно защо 2 години е циклила над тази любов. А е била безмълвна.

Новолунието е в аспект със Сатурн у7. Заради това е направила нещо ново, което да има връзка с партньорствата - нов поглед над ситуацията, някакво действие.
И Тр. Марс скоро е съвпаднал с Венерката й. Явно е набирала смелост от преди няколко градуса.  :72:

Кой знае, може това новолуние на к5 да й покаже, че не е толкова страшно да кажеш на някой, че го харесваш. И да е по-смела след време.

Много пишете, 7 мнения. Аз не мога да се класирам да изпратя моето.

На мен това новолуние взе да ми пречи вече. Така жадувам за спокойствие. А от сутринта ми подпалиха телефон. Още кафето не мога да си изпия, а сто човека ме теглят в различни посоки.

точно това и аз исках да напиша :) - при нея и нодалната ос е в такъв нюанс :) - а тя е отворена за астрология и нумерология, даже си има и някакви дадености - все пак е родена на 11-ти :).

радвам се, че успя да събере смелостта да си каже  :08:

Happy58

• Гост
« Отговор #47 -: Ноември 11, 2015, 09:50:31 am »
Айде сега да видим и при него какво аспектира новолунието? :)

еее, мога да взема само датата :) - часа няма как :) - но знам, че е на 22-ри и че има много интересна нумерологична комбинация в картата си, която му дава много увереност.

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #48 -: Ноември 11, 2015, 09:51:27 am »
А, да, това и аз го предполагам ... и почти съм уверена - тя е много хубава, но е много стеснителна.

Спокойно, Хепи. Ще го преживее този и ще стане доста по-уверена в себе си  :) Такива несподелени любови разтрисат, но са за добро.  :)

Terry

• Hero Member
« Отговор #49 -: Ноември 11, 2015, 09:54:00 am »
еее, мога да взема само датата :) - часа няма как :) - но знам, че е на 22-ри и че има много интересна нумерологична комбинация в картата си, която му дава много увереност.

Нищо и без час става, ако ти се занимава - пусни карта :)

Happy58

• Гост
« Отговор #50 -: Ноември 11, 2015, 09:54:39 am »
Картата й е интересна. Има опозиция Луна и Меркурий. И Венера и Сатурн. С първата опозиция ще й е трудно да говори за интимния си свят. С втората опозиция ще й е трудно да показва любовта си. Малко трудно положение. А в 5 дом Плутон...
И сама си знаеш всичките неща, Хепи. Просто ми стана интересно защо 2 години е циклила над тази любов. А е била безмълвна.

Проявлението на маркираното (плюс изгорената натална Венера в Дева) - тя смята, че не е достатъчно хубава, че била "гадна" в поведението си с него и затова той не я искал .... миналата седмица изкарахме повече от 2 часа да си обясняваме, че трябва да се харесва, да се обича ....
Но пък е вечно пред огледалото, все се кипри .. и все не е достатъчно хубава ...  :57: - все някакви диети, вече даже започва да проявява болестни признаци, което си ме притеснява.

Happy58

• Гост
« Отговор #51 -: Ноември 11, 2015, 10:06:25 am »
ето й картата и с прогресии и дирекции

Happy58

• Гост
« Отговор #52 -: Ноември 11, 2015, 10:09:52 am »
А ето и "принца" с Новолуние точно върху Плутон :)

пускам и синастрията им в темата за синастрии
« Последна редакция: Ноември 11, 2015, 10:13:14 am от Happy58 »

Terry

• Hero Member
« Отговор #53 -: Ноември 11, 2015, 10:16:20 am »
Има и той какво да научи - тр. плутон му активира йода образуван от женските планети в картата му

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #54 -: Ноември 11, 2015, 11:44:19 am »
Забелязала съм, че на Новолуние се чувствам като парцал, изобщо нямам енергия. На Пълнолуние е точно обратното- кипя от ентусиазъм и енергия.

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #55 -: Ноември 11, 2015, 11:47:57 am »
И аз съм така - както обичам да се изразявам - спира ми тока, направо  ;D
Над силата е само умението да я владеем!

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #56 -: Ноември 11, 2015, 11:59:05 am »
Забелязала съм, че на Новолуние се чувствам като парцал, изобщо нямам енергия. На Пълнолуние е точно обратното- кипя от ентусиазъм и енергия.

И аз така. Най-лошото е , че съм изморена, а не мога да спя. На пълнолунието е обратното, спя си обикновено много добре. Вчера освен всичко друго ме цепеше главата зверски цял ден, после и стомаха ме заболя.
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #57 -: Ноември 11, 2015, 01:40:00 pm »
Хепи, в тези случаи препоръчвам Барт, идеален е за здравословно заземяване:

Девата в нея ще оцени и хареса;

//а това, че любовта е "несподелена", не я прави по-малко любов, даже напротив. любовта е тривиален, общочовешки комплекс от чувства, мисли и емоции; съвсем лично преживяване, което не засяга толкова обекта (не е субект това, в което се вглеждаме) на желанията ни, колкото функциите на нашето собствено същество/тяло, и в този смисъл то принадлежи единствено на влюбения.

едит:
не е интересно новолунието при мен. в 6д, тъкмо започнах малък разтоварващ режим и съм болнава.
единствено ме притеснява, че съвпадът е на 2 градуса от Плутона ми, който е в интерсептиран скорпион в 6д. не ми трябват нови болести, имам си достатъчно.
секстил със Сатурн (у9), квадрат с възлите...
точен полусекстил с умрелия ми Марс в 7д. освен да ми публикуват нещо, не виждам какво друго може да стане към този момент.
инак - тихичко изчаквам резултати от конкурси.
« Последна редакция: Ноември 11, 2015, 02:07:53 pm от art7ess »

Happy58

• Гост
« Отговор #58 -: Ноември 11, 2015, 01:57:30 pm »
Хепи, в тези случаи препоръчвам Барт, идеален е за здравословно заземяване:

Девата в нея ще оцени и хареса;

//а това, че любовта е "несподелена", не я прави по-малко любов, даже напротив. любовта е тривиален, общочовешки комплекс от чувства, мисли и емоции; съвсем лично преживяване, което не засяга толкова обекта (не е субект това, в което се вглеждаме) на желанията ни, колкото функциите на нашето собствено същество/тяло, и в този смисъл то принадлежи единствено на влюбения.

Благодаря ти, ще й предам .... не съм я чела ... но се доверявам :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #59 -: Ноември 11, 2015, 02:45:48 pm »
ето картата, за да не се чудите кое къде е :)
Ха, малката с Луна в овен и Марс в скорпион, като мене  :13:

тр Плутон У5 от две години ѝ квадратира Мерка, затова детето не е успяло да си изрази чувствата, до снощи... когато тр Луна У1 е извършила съвпад с Марс У5, У10 и е задействала важната за нея любов  :) Новолунието на к5 в секстил с Нептун У9 и тригон Сатурн У7 в 9д- ще се размечтае с нова сила за любовта си в чужбина, както и за сериозно обвързване с него- какво пък, ако той ѝ е късмета, нека се вземат младите, щом се обичат  :)