Автор Тема: Новолуние 11 ноември 2015г.  (Прочетена 24721 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Новолуние 11 ноември 2015г.
« Отговор #60 -: Ноември 11, 2015, 02:49:45 pm »
Забелязала съм, че на Новолуние се чувствам като парцал, изобщо нямам енергия. На Пълнолуние е точно обратното- кипя от ентусиазъм и енергия.
ти в коя фаза на Луна си родена, защото Новолунието е добър период за нас-пълнолунните, кипя от енергия от снощи, отмятам застояли задачи без проблем  :)

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #61 -: Ноември 11, 2015, 03:24:12 pm »
ти в коя фаза на Луна си родена, защото Новолунието е добър период за нас-пълнолунните, кипя от енергия от снощи, отмятам застояли задачи без проблем  :)

Един-два дена след Новолуние съм родена.

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #62 -: Ноември 11, 2015, 09:03:17 pm »
Да и луната да не е без курс :)
Над силата е само умението да я владеем!

akruks

• Hero Member
« Отговор #63 -: Ноември 11, 2015, 10:04:14 pm »
Да и луната да не е без курс :)
Е, тя Луната докато е в скорпион е все в курс, нали последно ще направи секстил с Марс, който е в самия край на девата, така че до 16ч утре може да си пишем романи с желания  :012:

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #64 -: Ноември 11, 2015, 10:35:04 pm »
Аз моите ги подготвих още вчера по книгата - имам един файл в ексел :) После ги пиша на ръка, като дойде момента. Даже, ако преценя, че се разсейвам ги пиша по 3 пъти  ;D

Ама при мен в някои месеци много работят. Явно моята луна ги одобрява :)  :)
Над силата е само умението да я владеем!

akruks

• Hero Member
« Отговор #65 -: Ноември 11, 2015, 10:49:40 pm »
Последно в един сайт проверих,че утре от 16:54до 17:13 мин ще е без курс,кажете така ли е, да пиша ли желанията  :57: ,че имам спешна нужда от пари (тва скорпионско новолуние може да ми дойде добре)
Ами до 16ч 54' на 12-ти ноември Луната е в курс, така че и утре може да напишеш желанията, когато си спокойна и с бистра мисъл.

akruks

• Hero Member
« Отговор #66 -: Ноември 11, 2015, 11:35:10 pm »
Аз винаги си ги пиша в първите три часа след като е настъпило новолунието и всеки път ми се изпълняват дословно (щото аз си ги пиша и с подробности)  :012:
А пък аз си изпълнявам желанията, без да ги записвам- моята мисъл е вълшебна пръчица
 :043:

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #67 -: Ноември 11, 2015, 11:38:53 pm »
Аз винаги си ги пиша в първите три часа след като е настъпило новолунието и всеки път ми се изпълняват дословно (щото аз си ги пиша и с подробности)  :012:
И аз така, дори правя малки илюстрацийки към текста- примерно звезди, сърца, море, щамандури, ковчеже с пари ,понички, рокли.., ама сега в Скорпион трябва нещо по-сексуално и не знам каква да нарисувам ,че, ако някой ми намери списъка ще се опозоря от срам. Ааа и винаги ги слагам под възглавката за по-голям дикиш. Успех  :012:

akruks

• Hero Member
« Отговор #68 -: Ноември 12, 2015, 11:52:45 pm »
Ако някой ми намери списъка...ще стане страшно  :012: Между другото в мойта карта това новолуние е в 7 дом,на следващия ден, демек утре,луната ми съвпада с наталния плутон,прави и аспекти секстилове с наталните нептун,уран и марс в 9 дом,не знам какво ще е тоя път...Отделно транзитния Меркурий и транзитното слънце и те са в 7 дом и те ще съвпадат с плутона...как ме е яд,че не мога да си кача карта на това новолуние  с тва астро много трудно се оправям...прилагам си транзитната карта някой,ако може да каже нещичко...откъде мога да очаквам някакви финансови постъпления :017:
Няма как Новолунието да е при теб на другия ден- Новолиние имаме когато Луната в небето съвпадне със Слънцето и този съвпад се случи вчера на 19гр в скорпион. При теб попада в 7д и най-точен аспект прави секстил с Непун У12- има опасност да се филмираш  :012:
Следва секстил с Уран У11- ще се присъединиш към колектив, внезапно ново приятелство, като всичко това ще има връзка с миналото или с твоя дом/населено място, понеже Луната е У4
Ще засегне също делата по 7-ми и 12-ти дом, защото е в секстил с Марс У7, съУ12- може да възникне връзка, която да укриваш  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #69 -: Ноември 13, 2015, 03:32:02 pm »
Новолунието при мен е в 3д и прави съвпад с Марс у3 и нептун У7, а Луната е У11- малката дъщеря (второ дете по 7д) днес одобри поканата ми за приятелство във Фейсбук, че нали през март ме беше игнорирала  :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #70 -: Ноември 13, 2015, 03:44:45 pm »
Иска свобода детето. Не иска да е под родителски надзор, дори дистанционен.  :012:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
« Отговор #71 -: Ноември 13, 2015, 03:53:33 pm »
Иска свобода детето. Не иска да е под родителски надзор, дори дистанционен.  :012:
Тя тогава се разсърди, понеже защитих сестра ѝ, а на сестра си беше сърдита, понеже ѝ казала да изчака и види графика си в канцеларията на университета, за да каже дали и кога ще може да си дойде, за да присъства на дипломирането ѝ... Нейната лъвска Луна обича драмите  :)

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #72 -: Ноември 13, 2015, 11:48:24 pm »
При мен това Новолуние е в 3 дом и от вчера вече усещам темите за комуникация как излизат на преден план. Тр Меркурий, който е в близост до мястото на лунацията е в опозиция на нат.Марс. Засега касаят само личните взаимоотношения, но и в работата нещата също, може би, ще се раздвижат. Асц на Новолунието заедно с тр.Фортуна попадат в 10 дом, а МЦ - в 7 дом, в точен съвпад с наталната Фортуна. Надявам се по двете теми да има хармонизиране и развитие.  :72:

Да споделя различно проявление на Новолунието при мен. В допълнение към другите.
На деня му реших да взема мерки по един здравословен проблем, който е доста стар, но досега аз неглижирах в известна степен.
В сряда завъртях телефоните и намерих специалист, при когото да отида. В четвъртък сутринта бях при него и днес вече имам резултат и яснота какво е точното положение на нещата и какво да правя занапред.
Доста се чудих кое ме накара точно сега да го направя, защото не помнех Новолунието да ми аспектира 6 дом или неговия управител.
Като разгледах тази вечер картата си видях, че всъщност Сатурн на път към мунданната си квадратура с Нептун е направил квадрат с Асц ми и след това тригон с МП Слънце/Хирон. Сатурн У6 дом, а Хирон засегнат ли е аз винаги се ослушвам и за теми по здравето. Лилит пък е върху натална Луна, в опозиция на МП. Освен това много точно отново е описана ситуацията, понеже проблемът е по Слънцето.

Слагам тук мнението си от една друга тема, тук, но понеже ме побутна и по тази, ето го:

На мен Марс ми е краен диспозитор на хороскопа заедно с Венера. Интересно, че на Марс му предстоеше да навлезе в нейния знак. Сега разглеждам деня на новолунието от тази перспектива.
В този ден се почувствах вече наистина крайно уморена по един здравен проблем и предприех действия да видя за какво точно става въпрос. Но нагласата ми беше като да се оставя на течението, пък да става каквото има да става.
В петък, денят на ингреса на Марс във Везни, получих резултати и напътствия, което беше стимул за мен, но все пак реших да продължа и с друга консултация, да не вземам решение веднага.
Днес, събота, тази консултация се състоя и съм доволна, че изчаках и не действах веднага. :) А днес тр.Марс е в опозиция на Слънцето ми и Меркурий.
« Последна редакция: Ноември 15, 2015, 07:05:47 pm от delphin »
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Happy58

• Гост
« Отговор #73 -: Ноември 15, 2015, 11:50:16 am »
Делфи, много добре се е проявило  :08:

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #74 -: Ноември 15, 2015, 03:03:41 pm »
Тази сутрин имах малко събития и ще ги пиша на новолунието.
Беше ми в 9 дом. И в много широк съвпад с нат. Юпитер у11.
Неволно се опитаха в предходните дни да ме въвлекат в една интрига по скорпионски - секс, доказване на власт, мъж/жена. Но по новолунието в Скорпион нещата започнаха да ескалират и да излизат на повърхността, да се разкриват. Опитах няколко пъти с добро да обясня, че не желая участие като свидетел, замесен, каквото и да е.
И днес ми кипна. Нормално. Транзитен Марс ми се е качил на Меркурий. И отсвирих нахалниците, които ми тормозеха душичката с долнопробните си интриги.
Седнала някаква фльорца да ми се обяснява. Брей, не е познала на кой по-точно ще се обяснява и извинява. И двамата прелюбодейци са ми сърдити. И признават, че съм права. Но ми вдигнаха нервите.
Аз съм много търпелив човек. Обяснявам с добро няколко пъти да не ми се качва някой на главата, че все някога ще ми дойде до керемидите.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.