При мен това Новолуние е в 3 дом и от вчера вече усещам темите за комуникация как излизат на преден план. Тр Меркурий, който е в близост до мястото на лунацията е в опозиция на нат.Марс. Засега касаят само личните взаимоотношения, но и в работата нещата също, може би, ще се раздвижат. Асц на Новолунието заедно с тр.Фортуна попадат в 10 дом, а МЦ - в 7 дом, в точен съвпад с наталната Фортуна. Надявам се по двете теми да има хармонизиране и развитие. :72:
Да споделя различно проявление на Новолунието при мен. В допълнение към другите.
На деня му реших да взема мерки по един здравословен проблем, който е доста стар, но досега аз неглижирах в известна степен.
В сряда завъртях телефоните и намерих специалист, при когото да отида. В четвъртък сутринта бях при него и днес вече имам резултат и яснота какво е точното положение на нещата и какво да правя занапред.
Доста се чудих кое ме накара точно сега да го направя, защото не помнех Новолунието да ми аспектира 6 дом или неговия управител.
Като разгледах тази вечер картата си видях, че всъщност Сатурн на път към мунданната си квадратура с Нептун е направил квадрат с Асц ми и след това тригон с МП Слънце/Хирон. Сатурн У6 дом, а Хирон засегнат ли е аз винаги се ослушвам и за теми по здравето. Лилит пък е върху натална Луна, в опозиция на МП. Освен това много точно отново е описана ситуацията, понеже проблемът е по Слънцето.
Слагам тук мнението си от една друга тема,
тук, но понеже ме побутна и по тази, ето го:
На мен Марс ми е краен диспозитор на хороскопа заедно с Венера. Интересно, че на Марс му предстоеше да навлезе в нейния знак. Сега разглеждам деня на новолунието от тази перспектива.
В този ден се почувствах вече наистина крайно уморена по един здравен проблем и предприех действия да видя за какво точно става въпрос. Но нагласата ми беше като да се оставя на течението, пък да става каквото има да става.
В петък, денят на ингреса на Марс във Везни, получих резултати и напътствия, което беше стимул за мен, но все пак реших да продължа и с друга консултация, да не вземам решение веднага.
Днес, събота, тази консултация се състоя и съм доволна, че изчаках и не действах веднага.
А днес тр.Марс е в опозиция на Слънцето ми и Меркурий.