Хубу де. Да ви зачеша малко. Който е пропуснат — преднамерено е, по една или друга причина
Първо господата, че са по-малко.
Веско — добра душа, но страхотен песимист. Поставен е в ситуация да бори живота и живота — него. Отказва да види възможностите около себе си. Мрънкач, при по-благосклонна публика. На моменти тесногръд, друг път пич. Вечно подозира заговор — по принцип, срещу народа, срещу себе си…
Опозит — малко философ. Оставя усещането, че е пробвал/видял доста неща.
г-н Санти — общо пичовско усещане.
Тео — той ми е най-странен. Хем си има някакви типични тийн моменти (доста), които са ми леко смешни (
кучи :012:), хем важните неща си ги бута/решава той. Здравомислещо теле, готино хлапе.
Акрукс — това, което ми прави по-особено впечатление, е, че понякога намира (намерение за) обида там, където няма. Някой си казал нещо за осми дом и леките жени, тя се сеща за дъщеря си и някак свързва двете. Малко догматична, но интересна за четене. Току се сопне на някого.
Мирабела — много положително усещане оставя, има страхотно чувство за хумор, на моменти демонстрира интереси и познания, които никога не бих заподозрял. Много прикрита.
Дияна — саркастична, умна, с вкус към латинския и естетските аватари. Сигурно заради картата си привиждам в тях намек и за друго
O Priape едно време ми харесваше много. Усещам я близка, сигурно заради влиянието на ♎ и ♏. "Не си оставя магарето в калта" е определението, което не намирах (HT към Стар).
Папи — не съм я разгадал. Кефи ме. Подозирам, че съм я мяркал в метрото, цъкаше някаква телефонска board game. Има здрав common sense.
Лили & Ребека са ми любимата комбинация за словоблудстване (което често става в грешната тема). Ако си направим троен комбин, сигурно ще излезем Близнак със скорпионски акцент. Това при положение, че Бека реши да си каже годините :012: Много специфичен хумор има, гъделичка нещо в мен. А Лили толкова сме я нищили, че няма накъде повече. Напоследък я усещам много по-спокойна (въпреки всичко останало), явно промените около нея са в правилна посока.
Стреличка — откакто чух, че ходи със скалпел в джоба, взех да гледам по-инак на нея
Романтика — има една такава вяра в нея, че може да промени нещата и реално се опитва да го направи. Истински добра душа.
Сатен — нервачка, но добричка. Дълбока вода.
Тренди — приятно хлапе, в хубавия смисъл шматка
Дракониада — откровено ѝ завиждам на способността да изпраща разни хора на майната им в прав текст. Старая се, но все ме избива на любезност в това отношение. Трябва да призная, че в началото ми беше малко неприятна с маниера си, но сега я виждам в друга светлина. Позата "материално момиче, търсещо кинти и корав марс" я е отработила, но отдолу има и друго (което сега ще отрече :012:)
Вещето открай време ми е любимка заради цветистия си език. Хем огнена, хем дълбока, ако реши да каже нещо повече.
Стар — хладно аналитична, но с изненадващи моменти на чувствителност. Явно ѝ е важно да оценят труда и експертизата ѝ.
Люба — като стил ми изказване ми допада, има някаква хапливост, която ми харесва.
Има някои хора, които усещам, но ми е сложно да прекарам през рационалното и да напиша нещо смислено за тях. Примерно Рени, Хепи, Гаури, Флора, Пърпъл… Хеле пък за Рени :012:
Късно стана, ако ми дойде муза, ще си кажа.