На първо четене усещам земното в теб и то много силно(даже се изненадах, че си Везна), изглеждаш ми изключително приземена(ако мога така да се изразя). Но само на пръв поглед...на по-дълбоко ниво остава усещането за мъдрост и спокойствие, но е съчетано с многостранност, многоликост. Картинката - в същността си дървото е едно, но в различните условия се проявява външно като друго, мени се. Не е лесно да получаваш факсове, някои са трудни за разкодиране :012:
Поне според мен, темата е интересна и би могла да послужи за някакъв вид обратна връзка(особено по отношение на проекциите). Виртуалният образ уж не е реален, но пък има много общо с интуитивното виждане и възприемане на другите.
Аха, сега малко ми се прояснява - имам над кой детайл да разсъждавам (ееей тази дева
).
И понеже съм Везна, а и още много от картата ми, първото, което видях в картината, са двамата човека, седнали в основата на дървото, от двете му страни, разделени, тъжни .... и ми стана тъжно за тях. Но пък се усъмних, че точно това е смисълът, и не го споменах в предния пост
- обаче те все пак са си там - има защо ....
А това с факсовете - сигурно не е лесно
- нямам идея - моите са обикновено ясни