Автор Тема: нов цикъл марс-венера  (Прочетена 40892 пъти)

Happy58

• Гост
Re: нов цикъл марс-венера
« Отговор #75 -: Ноември 04, 2015, 09:48:05 am »
....................
В момента е в опозиция на Сатурн, У7 и тригон с Луна, У1 (3гр орбис)

Днес се сетих за важен аспект на съвпада - точно върху срединната точка между Юпитер, У6 и Нептун, У10, е. Вчера най-накрая се разреши важен проблем в работата - по заобиколен начин, чрез колега, повлиях на шефа да се откаже от една неосъществима идея, която щеше да ми докара много главоболия. Ситуацията така или иначе ми създава повече работа и отговорности, но поне няма да е в някакво стресово състояние за мен. Но определено вкарах в действие Марса си - бях по-решителна и категорична. Въобще, всичси засегнати планети се проявиха :) - 1,2,3,6,7,9,10,11 домове - само не за 4 и 5 не намирам проявлението, но и това ще го измисля, а може би по-късно ще се прояви :) - всъщност, ако всичко мине нормално, 5 може спокойно да даде резултати в бъдещето. :)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #76 -: Ноември 04, 2015, 10:19:50 am »
akruks,  :08:

на мен ми харесаха:
сбъднати мечти
ако бях ангел
в синьо
непретенциозно
доверие

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #77 -: Ноември 04, 2015, 10:26:37 am »
върху слънцето ми в 12ти дом.
въобще 12ти дом ми е доста активиран - юпитер е на К12, слв е в 12ти, а прогресивната луна току ще се е намърдала там. чудя се какво да очаквам, малко ме плаши тази 12тодомна активност.

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #78 -: Ноември 04, 2015, 10:33:38 am »
върху слънцето ми в 12ти дом.
въобще 12ти дом ми е доста активиран - юпитер е на К12, слв е в 12ти, а прогресивната луна току ще се е намърдала там. чудя се какво да очаквам, малко ме плаши тази 12тодомна активност.

Не виждам от какво се притесняваш, още повече че слънцето ти е в 12ти дом т.е. свикнала си с тази енергия. Значи досега си имала септемврийско затъмнение съвпад слънце, съвпадът марс венера върху слънце, тр. Юпитер скоро ще е върху слънцето и то няколко пъти, всичко това за мен говори за голяма промяна в положителна насока. Вече зависи кой дом управлява слънцето (11ти?) и какви аспекти има, към Меркурий имаш ли тежки транзити?

А и тр. СЛВ съвпад слънце ще имаш...
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #79 -: Ноември 04, 2015, 10:45:22 am »
Не виждам от какво се притесняваш, още повече че слънцето ти е в 12ти дом т.е. свикнала си с тази енергия. Значи досега си имала септемврийско затъмнение съвпад слънце, съвпадът марс венера върху слънце, тр. Юпитер скоро ще е върху слънцето и то няколко пъти, всичко това за мен говори за голяма промяна в положителна насока. Вече зависи кой дом управлява слънцето (11ти?) и какви аспекти има, към Меркурий имаш ли тежки транзити?

А и тр. СЛВ съвпад слънце ще имаш...

слънцето ми е У11 да. но е връх на Тквадрат с луната У10 и нептун У6.
предстои тригон на меркурий с транзитен сатурн.
по принцип ми предстои голяма житейска промяна до няколко месеца-година. може би и за това ме притеснява квадратът с луната от 12ти дом.

Terry

• Hero Member
« Отговор #80 -: Ноември 04, 2015, 10:52:11 am »
слънцето ми е У11 да. но е връх на Тквадрат с луната У10 и нептун У6.
предстои тригон на меркурий с транзитен сатурн.
по принцип ми предстои голяма житейска промяна до няколко месеца-година. може би и за това ме притеснява квадратът с луната от 12ти дом.

С тези транзити оставаше и да няма промяна, квадратурата с луната по-скоро може да показва емоционално напрежение, което е нормално в такива случаи :)

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #81 -: Ноември 05, 2015, 01:00:18 am »
Браво на Тренди и Акрукс.  :)
При мен съвпадът е на градус от ИЦ-изкъртих се от работа 2 дни.  :012:Но венера даде допълнително финанси, по-малко стрес и повече удоволствия в работата. И все пак беше в 3ти, работата и тя по 3ти, нови запознанства, среща с бивша колежка.
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Таис

• Full Member
  • Публикации: 207
« Отговор #82 -: Ноември 05, 2015, 08:30:14 am »
Поздравления Акрукс-Виктория :clap: Обичам да чета поезия и книгата ми хареса много!

Пожелавам ти изобилие от читатели и почитатели!

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #83 -: Ноември 05, 2015, 01:55:13 pm »
При мен ще е във втори дом. (плюс тазгодишните затъмнения, които са ми по остта 2-8 домове)

Продължават да ме засипват със секс предложения.   :85:
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #84 -: Ноември 06, 2015, 09:07:50 am »
при тр. венера/юпитер върху моя уран на асц. получих изненадващ подарък от дъщеря ми и синът ми ,след екскурзия в париж, не един а два парфюма наведнъж за рд и коледа два месеца по-рано :38:

с френски аромати в софийското метро ;)

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #85 -: Ноември 06, 2015, 09:13:29 am »
Честито Стреличка :) С кеф да си ги ползваш  :-*
Вторият ми е любима марка  :)
« Последна редакция: Ноември 06, 2015, 09:15:31 am от delphin »
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Terry

• Hero Member
« Отговор #86 -: Ноември 06, 2015, 11:40:42 am »
Че какво му е на софийското метро? Много хубаво място си е, особено за социални контакти...

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #87 -: Ноември 06, 2015, 11:51:24 am »
Не вярвам вътре да мирише на дюнер кебап и умрели мишки  ;D

А и какви хубави прави релси има, удобно място да си полегнеш  :012:

/съжалявам, днес ме избива не черен хумор/
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Terry

• Hero Member
« Отговор #88 -: Ноември 06, 2015, 11:56:46 am »
Не вярвам вътре да мирише на дюнер кебап и умрели мишки  ;D

А и какви хубави прави релси има, удобно място да си полегнеш  :012:

/съжалявам, днес ме избива не черен хумор/

Аз пък винаги си представям разни истории комбинация от 1984, Brave new world, Дивергенти и т.н. утопични и постутопични истории :012:

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #89 -: Ноември 09, 2015, 10:01:21 am »
Венера влезе във Везни, а скоро и Марс ще я последва :) Ще бъде ли под ботуша на Венера?

При мен случката е в 7 дом, в момента ми квадратират Слънцето, Венера е в съвпад и със СЛВ :) Като гледам, при транзита във Везни ще имат съвпад с Плутон и секстил с Нептун - явно физически ще го усетя :)  А я края на знака, ще направят секстил със Слънцето :)

Така, като ги мисля от сега нещата - ще има желание за хармония - аз я усещам от изв. време. При кацането на Плутон ще има трансформации и след това "нов ред"  ;D В къщи ще си пусна карти за съвпадите - да огледам цялостно :)
Над силата е само умението да я владеем!