Весо, аз донякъде те разбирам - нали и аз имам рачешка Луна, в накшатра Ардра. Те са по детски искрени, открити. И когато има проблем, те го споделят. Като им е весело, споделят радостта си. Но когато са навлезли в черна полоса, в поредица от проблеми, да не си им на пътя. Но всъщност по това се разпознават и приятелите. :72:
За жалост не всички са такива с тази Луна. Но може те и да си мислят така за себе си, като гледам какви филми се прожектират, нищо чудно. А споделянето на проблеми с околните не е гаранция, че си открит човек.
Аз често си правя експерименти с хората. Наблюдавам ги и как реагират, когато си един бял лист пред тях - без да заявяваш себе си по някакъв начин, да разкриваш способности или да се кичиш с разни светски етикети. Чудя се редовно кога биха повдигнали въпроса за нещо различно от тяхното битие, поне за това на другия примерно. Уви, плачевни са изводите, да ви кажа. :012: Важна им е купичката и си циклят, пък после се оказва, че пак другите са виновни. И те изискват ли, изискват.