Автор Тема: Художниците  (Прочетена 22211 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Художниците
« Отговор #75 -: Ноември 18, 2015, 01:30:31 pm »
Аз може и да нямам с какво да докажа себе си. За брат ми поне е ясно, че има, а и не е казано, че с това може да се захвана скоро.

Всеки може да бъде себе си - бъди това, което си - прави това, което ти доставя удоволствие, което ти идва отвътре. Не живей в сянката на брат си. Имаш ЖП1 - това е посланието му.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13743
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #76 -: Ноември 18, 2015, 02:04:22 pm »
Съвсем случайно открих три рисунки на брат ми, които мислех, че е изтрил (добре, че снимка.бг пазят в кеша и изтрити снимки):
Страхотни са!!! Ето за компания и кучовците, които скоро нарисува дъщеря ми:

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6492
« Отговор #77 -: Ноември 18, 2015, 08:37:58 pm »
И нейните са прекрасни!  :29:

Aquarius

• Full Member
  • Публикации: 237
« Отговор #78 -: Ноември 20, 2015, 02:51:04 pm »
Защо не качиш и твоята карта?
Ето я и моята карта щом искаш.  :)
« Последна редакция: Ноември 29, 2015, 01:12:38 pm от Aquarius »

bast

• Full Member
  • Публикации: 122
« Отговор #79 -: Декември 14, 2015, 11:20:53 pm »
Стана въпрос, че повечето художници имали Венера в Козирог. До тук от моята база при 2ма има Венера в съвпад Слънце в Телец, при третия Венера в Телец, Слънце в Овен, а при 4-я Венера в Овен, Слънце в Телец. Само при единия има връзка със Сатурн - съвпад със Слънце, което го обяснявам с това, че е много добра в детайлите, може би аспект със Сатурн имат художниците, които търсят реализъм и точност, докато креативността е може би по Уран. Утре ще видя останалите  :)

bast

• Full Member
« Отговор #80 -: Декември 14, 2015, 11:46:52 pm »
При следващите трима художника - 1ви - съвпад на Слънце с Венера и Плутон в Лъв, 2ри - съвпад на Слънце с Венера, Марс и Уран в Скорпион, 3ти - съвпад на Слънце с Венера и Марс в Овен.

Всички, които съм изброила са много успешни и реализирани.
« Последна редакция: Декември 14, 2015, 11:53:25 pm от bast »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #81 -: Декември 14, 2015, 11:50:45 pm »
А на какво разстояние е Венера от Слънцето - води се изгорена, в лъчите му или просто са в един знак?

Съвпад Слънце/Венера (точен) съм срещала и при хора без никакви творчески таланти, и при фризьори/стилисти.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

bast

• Full Member
« Отговор #82 -: Декември 15, 2015, 12:05:59 am »
При последните 2ма на 0гр 31мин и 1гр и 48мин. И двамата много добри според мен, завършили са академията, но и много талантливи и реализирани, от тези на които се възхищавам.
При предните на 4гр 30мин, 6гр и 9гр - 2мата са самоуки, един завършил академията, добри маринисти.

bast

• Full Member
« Отговор #83 -: Декември 15, 2015, 10:53:20 am »
Още 3ма - 1ви Слънце съвпад с Венера и Юпитер в Телец, другите Венера съвпад Юпитер. Това, което ми направи впечатление при 10 общо е много активна Венера със сериозни аспекти към Слънце, Юпитер, Плутон или Марс и\или е един от крайните диспозитори на веригата\7 от 10, при другите е на 2ро място\, при някои e и единствен диспозитор на веригата.

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #84 -: Декември 15, 2015, 11:23:28 am »
Интересно ще е да се разгледат картите на някои български художници,мен лично ме интересуват В.Д.Майстора ,Златъо Бояджиев-левия период му е направо Ван Гоговски,Чудомир-акварелние илюстрации са уникат .За съжаление карти не мога да качвам,някои ако има желание и възможност няма да е лошо  :)

bast

• Full Member
« Отговор #85 -: Декември 15, 2015, 11:28:42 am »
Между другото художниците мъже са по-практични, но повечето жени художнички, които познавам пишат и стихове, даже две от тях имат издадени стихосбирки. Явно Венера се изявява в много направления  :)
И обратния случай - една много добра поетеса преди година-две започна и да рисува...
« Последна редакция: Декември 15, 2015, 11:34:38 am от bast »

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6492
« Отговор #86 -: Декември 15, 2015, 11:30:59 am »
Не само художниците имат Венера в Козирог. Бетовен също е имал такава Венера, в 11 дом, но неаспектирана.

bast

• Full Member
« Отговор #87 -: Декември 15, 2015, 11:54:12 am »
Не само художниците имат Венера в Козирог. Бетовен също е имал такава Венера, в 11 дом, но неаспектирана.
Ами аз май засега нямам познат художник с Венера в Козирог. За Бетовен предполагам, че в неговата сфера изисква много постоянство и упражнения. Познавам едно момиченце пианистка с доста международни награди вече, определено има талант, но има и всекидневни упражнения с часове  :)
Весо, в картата на брат ти, не че разбирам много, но виждам Венера под Везни, силни Юпитер и Плутон, а в повечето карти, които гледах има подчертаване на Юпитер и Плутон.
« Последна редакция: Декември 15, 2015, 12:23:04 pm от bast »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13743
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #88 -: Декември 15, 2015, 12:33:05 pm »
Ами аз май засега нямам познат художник с Венера в Козирог.
А аз имам познат художник с Венера в козирог, съвпад със Сатурн в 8д, на 7гр от тях е съвпадът на Нептун с Марс, също козирог, а на още 5гр е Уран, също козирог.
В момента специализира докторантура във Факултета по изящни изкуства в Мадрид и рисува портрет (по снимка) на краля- над 2м.
Златю Бопджиев е с Венера в дева, Слънце,  Меркурий и СЛВ везни, като Мерка е съвпад с възела;
Майстора е със Слънце и Венера водолей, като венера е квадрат със Сатурн в телец, Нептун, Уран, Плутон и Юпитер са също в телец при него.
Чудомир е със СЛънце и Венера в овен, с Меркурий в риби, Плутон, Нептун, Луна в близнаци, но той е преди всичко писател-хуморист.

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #89 -: Декември 15, 2015, 12:55:10 pm »
Акрукс мерси за информацията,без домова система мисля да си направя изследване по производни домове например равнодомна с венера или Нептун ма Асц ,а може би от Слънце,Луна,Сатурн .Изследване за творчески аспекти квинтил например,фигури на Джоунс и др подобни .