Цитат на: Сафо в Юли 07, 2021, 08:54:33 amЦитат на: AlphaTauri в Юли 06, 2021, 10:07:51 pmЦитат на: Сафо в Юли 03, 2021, 01:32:27 pmЦитат на: Рени в Юли 03, 2021, 12:27:51 pmЦитат на: Сафо в Юли 03, 2021, 10:48:38 amАко обсъждаме облекло, аксесоари, обувки, бельо... Кое по кой дом е? Винаги Асцендента и всички останали планети дават специфика на изброеното.Пример; Изборът на крем за лице, според типа кожа, се определя по Асцендента, а марката по Венера, евентуално ако е с добър статусасц близнаци с луна там, Меркурий в 9дом, водолей, а Венера в 10д.,риби.Какъв крем за лице използвам?Ако искаш красива кожа трябва да работиш върху чувствата си. Венера и Асцендент са енергиите, които се фокусират върху тази част от тялото.Таури, зная. Но аз съм човек и не мога да изпитвам единствено и само положителни чувства и емоции. :)Освен това, като ти чета постовете и въобще не ми пука каква ми е кожата😅По памет, споделям като идея мъдра мисъл, която бях прочела преди време. От глупакът се научих на мъдрост, от дърдоркото на празни обороти - на мълчание, съдържателност ...в този ред на мисли от емоционалния пън ... на емпатия
Цитат на: AlphaTauri в Юли 06, 2021, 10:07:51 pmЦитат на: Сафо в Юли 03, 2021, 01:32:27 pmЦитат на: Рени в Юли 03, 2021, 12:27:51 pmЦитат на: Сафо в Юли 03, 2021, 10:48:38 amАко обсъждаме облекло, аксесоари, обувки, бельо... Кое по кой дом е? Винаги Асцендента и всички останали планети дават специфика на изброеното.Пример; Изборът на крем за лице, според типа кожа, се определя по Асцендента, а марката по Венера, евентуално ако е с добър статусасц близнаци с луна там, Меркурий в 9дом, водолей, а Венера в 10д.,риби.Какъв крем за лице използвам?Ако искаш красива кожа трябва да работиш върху чувствата си. Венера и Асцендент са енергиите, които се фокусират върху тази част от тялото.Таури, зная. Но аз съм човек и не мога да изпитвам единствено и само положителни чувства и емоции. :)Освен това, като ти чета постовете и въобще не ми пука каква ми е кожата😅
Цитат на: Сафо в Юли 03, 2021, 01:32:27 pmЦитат на: Рени в Юли 03, 2021, 12:27:51 pmЦитат на: Сафо в Юли 03, 2021, 10:48:38 amАко обсъждаме облекло, аксесоари, обувки, бельо... Кое по кой дом е? Винаги Асцендента и всички останали планети дават специфика на изброеното.Пример; Изборът на крем за лице, според типа кожа, се определя по Асцендента, а марката по Венера, евентуално ако е с добър статусасц близнаци с луна там, Меркурий в 9дом, водолей, а Венера в 10д.,риби.Какъв крем за лице използвам?Ако искаш красива кожа трябва да работиш върху чувствата си. Венера и Асцендент са енергиите, които се фокусират върху тази част от тялото.
Цитат на: Рени в Юли 03, 2021, 12:27:51 pmЦитат на: Сафо в Юли 03, 2021, 10:48:38 amАко обсъждаме облекло, аксесоари, обувки, бельо... Кое по кой дом е? Винаги Асцендента и всички останали планети дават специфика на изброеното.Пример; Изборът на крем за лице, според типа кожа, се определя по Асцендента, а марката по Венера, евентуално ако е с добър статусасц близнаци с луна там, Меркурий в 9дом, водолей, а Венера в 10д.,риби.Какъв крем за лице използвам?
Цитат на: Сафо в Юли 03, 2021, 10:48:38 amАко обсъждаме облекло, аксесоари, обувки, бельо... Кое по кой дом е? Винаги Асцендента и всички останали планети дават специфика на изброеното.Пример; Изборът на крем за лице, според типа кожа, се определя по Асцендента, а марката по Венера, евентуално ако е с добър статус
Ако обсъждаме облекло, аксесоари, обувки, бельо... Кое по кой дом е?
Не е задължително нещо да се случва. Зависи и от партньорската планета. Условия и обстоятелства от актуалното при другия, се привнасят стават по някакъв начин част и от твоят дневен ред.
Цитат на: starinthenightsky в Юли 14, 2021, 10:03:18 pmНе е задължително нещо да се случва. Зависи и от партньорската планета. Условия и обстоятелства от актуалното при другия, се привнасят стават по някакъв начин част и от твоят дневен ред.Стар,благодаря!Моят Плутон по дирекция е върху натална Венера на мъжа ми,в 12 ят му дом.
Ако повечето дирекционни планети на човек са в критични градуси, то следва ли след година-две, като излезнат, нещата да се пооправят или само по това не може да се прогнозира:/