fortunades, не съм включила АСЦ, 1-ви дом и всичко, свързано с тях, а точно там, са проектирани личните качества.
Рени,
Асцентента ми е квадратура с Управителя му Меркурий в Риби и с Венера. А както се вижда У1 е в падение. Най-вероятно не се чувста добре така.
Охо, сега виждам, че си качила и карта и твърдищ, че няюа нищо!?
Има Плутон в 6 към Меркурий и луна у3, висока, със сатурн 😂
А това си го придобила ог майка си. Виж тя ти е звъняла да дава зор и ти си се разтреперила. Емоции отвсякъде.
Люба, значи Луна с аспект към нещо в 6-ти дом дава тревожност, заради естествения управител Меркурий?
Луната има аспект, освен със Сатурн и с Уран в 7-ми, да не би и този Уран да действа така изнервящо ми.
Между другото, когато съм гладна изпадам в хипогликемия и се разтрепервам цялата, а и ставам ужасно нервна. Но ям по много малко и често, защото не съм свикнала да се тъпча. Някъде бях чела и че Скорпион свързан с 6-ти дом дава бърз метаболизъм, но аз го свързвам с темперамента по-скоро. По-нервните хора, са сякаш по-слаби и забързани, а по-спокойните имат по-бавен метаболизъм. Но може и да греша.
Привет,
Кое в картата води до перфекционизъм, организираност и постоянно предвиждане на следващите ходове т.е. както в шаха?
Работя с психолог след аборта и той е на мнение, че този мой перфекционизъм и подготовка за всичко, което би могло да се случи, ме докарва до една постоянна тревожност за всичко. И е прав на 100%. И когато нещата не станат, така както съм ги планувала и дори и аз не съм виновна за това, се чувствам зле. И започвам да анализирам отново и отново какво е можело да направя, за да няма провал. Вмъквам, че съм спортувала много години и това също ми е дало организираност, плюс родители учители и треньори по спорт.
Колко % от картата ми дава такива характеристики и колко възпитанието и средата на семейството, според вас?
По натал имаш напрегнат аспект от Марс в 12д. към Луната 10д. Марс създава трудности в живота и пречи на спокойния ход на събитията, Луната има нужда да е забелязана високо горе, а сега е мачкана от транзита на Сатурн У10. Луната управлява 3д, на ума, на движението, на мисълта, а Сатурн в този момент ти казва да спреш, да престанеш да бързаш и планираш непрекъснато. Юпитер по транзит е на трон и пришпорва заточения Меркурий У1, Уран транзит в 12д и е в действаща опозиция с Плутон в 6д. , но всичко това ще отмине, а квадрата на Марс към Луна в натала е знак за решителност и сила, жената с този квадрат е самоуверена, обича да води, да управлява и поема рискове. Тъй че отпусни малко юздите и дай почивка на хората около теб, не ги пришпорвай Поеми си въздух за предстоящото затъмнение, което от 12д ще е в опозиция на Плутон в 6д. , но пък е в хубав аспект с Нептун У11 в 8д. - ще намериш себе си с помощта на групова дейност, свързана с изучаване на скритите неща в живота, нямаш нужда от коуч – самата ти си водач, само трябва да промениш темпото.
akruks,
Този Марс в Телец и то в 12-ти дом, не трябва ли да е малко по-бавен, муден и не толкова изнервящ ме?
Или по-скоро е подтиснат и от там си държа всичките емоции в себе си и търпя?
Усещам се вече, че наистина търпението ми е много голямо и като едно Теле, седя и седя и гледам и търпя.. и дойде ли момента, в който ми падне шапката, истинския Марс и слънцето ми в Овен, се появяват на повърхността, но тогава става лошо. Искам да си казвам нещата както са си на момента, ама.. за сега ми е трудно.
Малко по-дипломатично искам да ги казвам и в момента това го отработваме с психолога.
Много ми е трудно да стопирам нещата, старая се.
Опитвам се да се поспра, но имам чувството, че ще стана тромава
По-леко ми е ежедневието, когато не бързам и не ми пука. Даже днес трябва да работя, че няма кой освен мен.
И си казах, я си изпий кафето, хапни си нещо и тогава. И ето чак сега сядам да сменя каквото трябва по сайтовете.
Вчера бяхме на рожден ден на племенника ми, който прави 6 месеца, и е Скорпион-не му беше добре на детето, не беше спало и мрънкаше и изнерви всичко. Сигурно е било заради опозицията на затъмнението с неговото слънце.
Беше доста напрегнат ден, а уж за празник се събрахме.
А аз утре съм на лекар, при една специалистка по инвитро (да каже мнение и да ме прегледа, може да се наложи да ми гледат тръбите)...