Здравейте,
Не намерих във форума и в нета-кое отговаря за съня?
Това да имаш спокоен и дълбок сън или да спиш леко (като мен, от всеки шум се събуждам).
И при новородените-има такива, които спят по 16 часа на ден и такива, които само плачат-без причина.
Виж си 12дом и Луната,имаше квадратура Луна/Марс мисля/че казвам по спомен../Марс в 12май беше.Луна/Меркурий в твърди аспекти също дава безпокойство,неспирен умствен бъртвеж,накъсан сън.
Ребека,
Да, права си. Имам Марс в Телец в 12-ти дом, в квадратура към Луна във Водолей в 10-ти дом.
Писна ми от този Марс
Меркурий имам само квадратура към АЦ и Хирон.
Значи и децата/бебетата, които имат такива твърди аспекти, въпреки че първите 7 години са под опеката на майката, също са показателни, дали ще спят или не?
Бебка на моята най-близка приятелка, изобщо не спи. Ревяла по цяла нощ, през деня. Приятелката ми е супер гръмогласна, неспокойна, имаше депресивни състояния преди и пиеше антидепресанти, много е глезена, гледана и не може да се справя самостоятелно с живота (както казва сега, че никога не си е мислила, че ще и е толкова трудно да гледа бебе. Каза че нямала време за себе си, както преди...Да, живее в друг свят). Та Луната на нейната бебка е в Козирог 3д, квадратура към Нептун 6д. Меркурий във Водолей с квадратура към Уран в Телец в 8-ми (не пускам картата, защото не искам, пък и нямам разрешение. Родена е на 25.02.2022). Май Меркурий и Уран.. тука доста рев дават и неспокойство и Луната с Нептун.