Благодаря, Акрукс и Рени!
Така е, със Сатурн на К 2 съм си доста разумна по отношение на харчове.
Прогресивен Марс У11 ми наближава АЦ, може и от него да е.
Просто ми харесва да правя скъпи подаръци на племенник, майка ми и да не чакам да ми изгори птията, за да си купя нова и по- модерна.
Сега ми се дават пари и за още пътувания, следващото даже е планирано.
Корея,при дирекция на асц съвпад нат.Сатурн ,има ли негативни събития около теб?
Сафо, аз поради съмнение в точния АЦ не следя прогресиите и дирекциите му, обаче се изумих от видяното за дирекцията, която питаш.
Случила се е 1997, бих казала - най- кошмарната ми година.
Навръх рождения ми ден внезапно почина дядо ми, беше Виденовата зима, ние тъкмо се бяхме нанесли в нов дом и си спомням, че с парите, спестени за два нови апартамента, едва си купихме секция за хола.
През въпросната година бях в почти постоянна депресия- през лятото завършвах университета и ми предстоеше край на най- хубавите ми години- студентските, в които срещнах невероятни приятелки, с които сме близки и до днес.
Имах огромни колебания в теглото- от 45 до 85 кг, постоянни диети и тъпкане с храна, с месеци неизлизане от вкъщи от срам. Бях обект на подигравки, когато ме видеше някой познат и си спомням, че имаше моменти в които мислех за самоубийство- цял живот съм била с перфектно тяло .
Нямах работа, годината беше кризисна и се чувствах в тежест на родителите си, макар че не харчех нищо- аз не излизах .
Януари 1998 си намерих работа, бързо смъкнах килограмите и се взех в ръце.
Освен тази дирекция съм имала и сходящ а дирекция на Марс с нат. Луна.
Виждайки сега картата, имало е защо да ми е толкова кошмарно.