Астрология. Езотерика > Астрология

Тема за въпроси от начинаещи

<< < (737/738) > >>

akruks:

--- Цитат на: Сафо в Януари 26, 2025, 06:40:44 am ---В години на сол МС съвпад с нат.АСц ,какви важни събития са се случвали?Освен промяна на статус.......

--- Край на цитат ---
Зависи дали МС е в 1-ви или в 12-ти дом
При мен в солара за 2018-2019 сол МЦ е в 1-ви натален, съвпад с АС, като в сол 10д попадат Слънцето и сол. Меркурий У1 съвпад с нат. Венера У2, У9 във 2д. – статус не съм сменяла, но беше много успешна година финансово, бях облагодетелствана от Цар Лъв, зет ми, който почина – работех почасово в неговите заведения в Тирол, возеше ме с Панамера на работа и обратно, живеех в луксозната му къща, цялото лято на 2019 на българското черноморие с внучето, сол IC в 7-ми дом – второто дете /малката дъщеря/ и мъжа ми, при когото отидох окончателно, лятото на 2019 освободих апартамента под наем в Плевен, където живяхме близо 20г. , хазяите го продадоха. По този солар спечелих голямата награда на поетичен конкурс, имаше и финансова награда 300лв. за първото място, спечелих 1-во място на престижен межд. конкурс за хайку, първо място на конкурс с мое хайку на тема "Снежна Луна" , където получих заедно с грамотата и книги за награда. грамота за отлично представяне в хайку конкурс от столична библиотека, но трябва да отбележа, че в този период Юпитер по дирекция беше на натален МС 

Сафо:
Акрукс,благодаря!За точен съвпад сол.МЦ с нат.АСц ми е въпросът,не откъм 12д.
Но друго нещо ми направи впечатление в карти на познати.Във важни за тях години,нямат такъв съвпад.
При мен асц в близнаци,Меркурий е упр.на 1,2 и 5ти домове и е в 9ти,водолей в точен тригон с асц.Меркурий е връх на тао с Юпитер упр.7,8,11 домове и Сатурн ,упр.на 9 и 10 домове,тоест,когато е задействан ,той свързва(има аспект )с управителите на главни оси и затова такъв съвпад сол/нат е важен при мен,участват управители на ъгли,които влияят по темите на 1,2,5,7,8,9,10,11,12 домове......всичко в картата.

akruks:

--- Цитат на: Сафо в Февруари 11, 2025, 07:18:38 am ---Акрукс,благодаря!За точен съвпад сол.МЦ с нат.АСц ми е въпросът,не откъм 12д.
Но друго нещо ми направи впечатление в карти на познати.Във важни за тях години,нямат такъв съвпад.
При мен асц в близнаци,Меркурий е упр.на 1,2 и 5ти домове и е в 9ти,водолей в точен тригон с асц.Меркурий е връх на тао с Юпитер упр.7,8,11 домове и Сатурн ,упр.на 9 и 10 домове,тоест,когато е задействан ,той свързва(има аспект )с управителите на главни оси и затова такъв съвпад сол/нат е важен при мен,участват управители на ъгли,които влияят по темите на 1,2,5,7,8,9,10,11,12 домове......всичко в картата.

--- Край на цитат ---
Извинявай, ако съм те подразнила нещо с моя отговор, но ти попита за събития при соларен МС съвпад с АС, а такъв съм имала в солара ми от 2018 , който съм запазила, и в него соларен МС съвпада с натален АС , като соларен МС попада в натален 1-ви дом, ако трябва да съм точна, соларен МС съвпада с МП натални АС–Меркурий в Дева, а Меркурий в натала е управител на АС и на МС , в солара Меркурий е управител на МС и на заключен знак Близнаци в 7-ми, разположен е в соларен 10-ти дом и съвпада с натална Венера, Слънцето в солара е също в 10-ти дом, засегнати са ъгловите оси и Меркурий, който натално е в 1д близо до АС. Нямам време и съвсем точни спомени за рождените дни, че да проследя 61 солара назад.  :) При мен и мои близки важните години са белязани с препокриване на соларни оси с натални, соларните повтарят наталните домове, но се гледа комплексно, не само оси, не само сслънчев възврат, а също други показатели – транзити, затъмнения, прогресия, символична дирекция, фирдария, профекция и още. В споменатия солар отбелязах успехите и хубавите събития, но в него Луната и Слънцето са в точен квадрат, на два пъти съм се карала с дъщерята до степен да си събера куфара и замина, а след седмица да ме връща, тръгнах си от Австрия на самия рожден ден и черпих в автобуса, солара ми беше започнал ден по-рано в Италия, след това лятото на морето също си спретнах куфара набързо една сутрин и хванах автобуса от съни бийч, а след няколко дни Скорпи ме връща, че нямало кой да гледа бебето и едно кафе да изпиела с приятелките си, които работеха там сезонно като спасителки. За мен всичко това е било придружено с много сълзи и дълбоки душевни страдания, но докладвах събитията от снимките, които съм споделяла в социалната медия, а там само хубавите неща се споделят  :)

Сафо:
В натална карта,Слънце на трон на к7 дали е добре?Залез.

akruks:

--- Цитат на: Сафо в Март 09, 2025, 06:26:09 am ---В натална карта,Слънце на трон на к7 дали е добре?Залез.

--- Край на цитат ---
Слънцето е в Лъв и съвпада с ДС? Обикновено на жената ѝ върви повече при това разположение, отколкото на мъжа. ДС е началото на партньорския дом и логично привлича силен партньор.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия