Здравейте, не съм професионалист в астрологията, но много ми е интересна и от около 7-8месеца чета, ровя, гледам си моята карта, на мъжът ми и на роднини. Но ми е много трудно да намеря информация за домовете в различните аспекти и от там идва цялото ми объркване. А и с планетите и "функциите" им понякога много ми куца всичко. Реших да се регистрирам, а не само да чета от половин година във форума, но това което ме накара да взема това решение е мъжът ми и неговото мълчание - Козирог!
Много трудно комуникира с всички и днес тотално се депресира, заради работата си. Молбата ми е да ми кажете къде да му сложа картата, за да ме насочите кой е тоя "гаден мълчалив аспект" в натала му, който го кара да не говори и общува. Като човек е прекрасен, но с тази липса комуникация ме побърква. :91:
Ще сложа картата му и тук, ако решите че трябва да я махна , моля ви ми кажете къде да я сложа, за да и хвърлите едно око.
И ако имате време, може и нещо друго да ми отгатнете при него. Просто да се насоча как да ги тълкувам тези негови аспекти.
Благодаря ви, знам че имате много работа и нямате свободно време.