Благодаря ви, зъбът вече ми го махнаха! Рано сутринта днес, спях права.
Жената зъболекар ме прати при мъжът, защото самия зъб беше сцепен. Тя е преподавател в университет, освен работата й в кабинета. Добър специалист е, практиката й е и с деца. Но тя ми е препоръчана, не съм я посещавала досега. Единственото преди няколко дена по спешност. Малко ми е странна, но знам че е много добър специалист.
За мъжът незнам много, но по ми допадна като предразполагане, а и ми е много близо до вкъщи. Но в крайна сметка не това е важното.
По-редно е да отида при нея, все пак тя ме препрати при специалист по спешност за този зъб.
Беше ми интересно, дали радикса може да посочи по-подходящия за мен. И ако вие имате впечатления, спрямо вас. И двамата са с дългогодишна практика и са много добри.
Марс е управител на 7-ми в Овен. Пуска положителни аспекти към Сатурн в 8-ми и към Слънце в 10-ти. Често лекарите-специалисти, от който съм много доволна се оказват Козирог.
На к7 е Скорпион и Плутон в 6-ти квадрат Слънце. Точно на пълнолунието на 30.5. отидох при въпросната жена, която е Скорпионка.