Здравейте,
Имам нужда от помощ, колкото и да се въртя и ровя и търся не мога да открия следното нещо.
Знам, че в 7-ми дом са явните и откритите врагове, за които ние знаем и сме наясно, но от това не ни става по-лесно да се разберем с тях. Има една жена, която знам че ми е враг и тя го знае, абе не се харесваме, но нито се караме, нито явно пред другите има някакви "лоши" взаимоотношения. Всичко е на вътрешно усещане, но има напрежение когато сме в една стая. Тя сякаш се състезава с мен или ми завижда, злобее- но не го показва пред останалите. А аз пък я мисля за много повърхностна, меркантилна, с лоши обноски ( не е никак женствена и възпитана) и търси материални облаги. А тя за мен мисли , че съм надута, студена (Луна във Водолей, това е нормално за мен), и че едва ли не съм над нещата и че не я отразявам по никакъв начин и че изобщо не съм емоционална, за разлика от нея-все едно гледам разгонена тинейджърка (не знае къде се намира, какво иска и на къде да тръгне).
Искам да ми кажете, при условие че знам датата на първата ни среща една с друга, и датата на която аз разбрах че тя говори зад гърба би, мога ли да видя тя коя е в този момент, като аспект или планета, нещо което да следя, за да видя до кога ще имам взимане даване с нея, защото тя ми изпива енергията ( то си беше съвсем явно-обърна се с гръб към мен и каза на ухото на приятелят си определен коментар за мен, по отношение на музиката която слушам. Все едно " На каква се правя аз, че не слушам чалга и че тези които слушат чалга ги смятам за по-низши от мен." ). Може да ви се струва адски смешна ситуация, но повярвайте ми, вдига ми кръвното до горните граници и почвам да треперя от лошата и енергия, и все едно не съм аз, сдухвам се, сковавам се, парализирам се, не мога да мисля, просто блокаж! Знам и датата и часът на раждане, но не знам как да я видя в моя хороскоп, по кое да я различа. Не мога да общувам с нея на сила, просто не мога.
Надявам се да ми помогнете. Определено съм объркана в момента, защото съм под емоционален стрес и тормоз.
Благодаря ви.