Момичета, поради разни симптоми се чудя дали съм бременна сега, но преди седмица зададох въпроса за това дали ще забременея до 6 месеца, като се надявах ако съм бременна сега да се види на самата карта с въпрос за бъдеше. А вчера зададох въпрос, дали съм бременна сега, щото този въпрос вече ми е наболял, че тестовете са отрицателни, цикъл има, а корема ми расте. И това от което се притеснявам е да не би да изпусна 4та месеца, та после да гледам още едно дете. Дете искам, но искам да съм с мъж също. А в този случай не искам.
Така, поствам и двете карти, а вие ако може ми кажете по коя е по-добре да гледам, защото аз правилата за Таро ги знам , но за хорарите - все още не.
Тъй, в моя пети дом има една планетка, но незнам дали тази планета е на мойто 8 годишно момченце или е на ново бебе.
Мойта планета е Марс в трети дом във водолей - може би че контакувам с хора и се опитвам да разбера за това дали съм бременна, пиша, обаждам се, питам ...
Ако сигнификатор на въпроса е Луната , тя е в девети дом в Рак. Четох че ако е във воден знак, то това може да покаже бременност. Луната е във тригон с единствената планетка във 5ти дом - Хирон. Това може ли също да е показател ? Или е показател за отношенията ми със ссина ми в момента ?
Юпитер е този, който показва бъдещото поколени /както чета по записки на Лила/ а точно той е в моя първи дом ....
Хора , може ли да съм бременна ? Ако е така правя още един тест и ако е отрицателен ще излъжа че е положителен за да ме вземат на преглед, че ако мина 4те месеца, няма да мога да го махна ....
Незнам и коя карта да гледам, щото миналата седмица зададох онзи въпрос с надеждата че може да отрази сегашна бременност също, но пък тълкувах тази с въпроса дали в момента съм бременна?
И друго нещо, кое показва проективност в картата ? Аз искам бебе, наистина искам второ, но не и без бащата !
Ще бъда благодарна за вашите мнения .