Защото не използваш астрологията да опознаеш и помогнеш на себе си, а това е началото. А и не на всеки е дадено всичко- лекари много, но не всички стават сърдечни хирурзи.
Много правилно и при мен е така, доста ми е объркано. Астрологията е много обширна наука и трябва първо много време, второ спокойствие и трето много информация и книги, и не на последно място интуиция.
Исках и да ви споделя какво се случи вчера и съответно да ме посъветвате. Вчера по обяд, вече след обяда видях девер си с друга жена и се държаха доста любовно, а неговата сериозна приятелка с която е вече година и нещо заедно, е на палатка с баща си на морето. И на мен разбира се първо ми стана много странно и се усъмних, но си казах че може и да е колежка.
Обаче вчера той ни дойде на гости, за да хапне и си направихме барбекю. И аз така го гледам и се чудя как да разбера коя е тази жена и му викам "Днес как беше на работа, нали ходиш или си отпуска и ти"? И той ми каза " А, не не съм ходя си на работа, че нали предната седмица бях отпуска. " И аз му отвърнах " Да, знам че бяхте отпуска с Х*(няма да я назовавам по име приятелката му) и бяхте на море, а тя отиде при баща си на палатки" и той " Да, но много работа ми се е натрупала и днес даже нямах време да изляза, дори и за обяд".
И ви казвам:настръхнах и разбрах че не му е чиста работата. И съответно аз още на обяд като го видях с тази жена, зададох въпроса за хорарна карта, дали си има любовница. Като съм го назовала по име.
Знам, че не е моя работа, но не съм казала на никой, дори и на съпругът ми и не знам какво да направя, но ми е много интересно и любопитно. В крайна сметка, той е голям мъж и си отговаря за последствията, но е тъпо защото след 20 дни той и приятелката му са кум и кума на нашия кум. А и в миналото е бил любовник на едно друго момиче и криеше тази си връзка от всички, като тя продължи мисля 3-4 години
И съответно я приключи, като се запозна със сегашната си приятелка.
Ще кача картата, като съм си я отбелязала според това, че той ми се пада по девети дом и съм си отбелязала производните домове, защото така ми е по-лесно. така, картата ако е добра и правилно съм обозначила производните домове, може би отговора е положителен. И си мисля, че любовницата му (Венера) е свързана с работното му място, и може би и е по-възрастна от него. Но не искам да гадая, имам някакви мои предположения, но са много повърхностни.
Въпросът който съм задала аз е "Х (девер ми, назован по име) има ли любовница?"
Чакам коментари с нетърпение.