Число 26 - Сътрудничество
Това съставно число вибрира по странен начин в съзвучие с уникална по своя характер сила, черпена от състраданието и всеотдайността, от способността ви да помагате на другите, но не винаги на самите себе си.
26 е изтъкано от противоречия. Предупреждава ви, че сте изложени на опасности, разочарования и провали, особено по отношение на амбициите, резултат от лоши съвети, неподходящи лични връзки и несполучливо партньорство от всякакво естество. Ако 26 е съставно ключово число на вашето име, може би е най-добре да го промените, за да получите число с по-благоприятно влияние. В случай пък че 26 е число на вашето раждане, т. е., не може да бъде променено, ви препоръчвам да не се хващате със съдружници и да работите сами, да не се вслушвате дори в добронамерените съвети на другите и да следвате единствено своите предчувствия и интуиция - макар че преди да действате, трябва да се уверите, че и те не съдържат недостатъци и няма да ви подведат. Трябва незабавно да стабилизирате доходите си, да пестите, да не пилеете пари за щяло и нещяло и да не влагате средства за осъществяването на чужди идеи. Инвестирайте в собственото си бъдеще, бъдете щедри с другите, особено с нуждаещите се, но наред с това градете и здрава основа за своето бъдеще. (от Звездни знаци на Линда Гудман)
akruks,
Много ти благодаря за споделената информация. Никога не съм се сещала да чета за числата или по-скоро не е било на дневен ред.
Относно първия абзац- да определено единствено и само гледам да помогна на другите първо и след това на себе си. Винаги поставям другите преди мен, и то за това се счупвам от работа и в къщи и само мисля да е чисто, подредено, да е сготвено, да е хубава и приятна обстановката и на мъжът ми нищо да не му липсва, защото ако не е го приемам като мой провал и че съм длъжна да го направя. Може би това е егото ми-но не в моя полза. Поради тази причина може би съм станала и фармацевт, просто така го чувствах вътрешно. Може би и заради знака Риби в 10-ти дом. Но винаги съм имала афинитет към това да помагам на всички. Най-вече на животинките, учих и във ветеринарна гимназия и си осиновявах постоянно котки от улицата, както и сега имам един котарак, който беше болен скоро, но се лекува успешно. Впрочем не знам дали ти благодарих за тълкуването на неговия хорар, бях под голямо напрежение. Благодаря ти, ти тогава беше казала че е нещо хронично се е обострило, и така беше.
По отношение на работата, определено винаги мислите ми са били да имам собствен бизнес. И аз направих такова начинание, две години имах онлайн магазин в платформата на ибей- на американския пазар. Но там постоянно си променяха политиките и взех че се отказах, а и ми предстоеше сватба и съвсем нямах време за нищо. Те са с различно време от нас и съм стояла до нощите за да обработвам поръчки. Но мисля другата година да се захвана с нещо иновативно и мое, и може би да кандидатствам по европейски проект за иновации. Ще видя звездите какво ще кажат
За парите, определено мога да спестявам, но точно в момента със заема ми за сватбата който теглих-това няма как да се случи. Скоро ще го изплатя, и започваме да събираме пари за строеж на къщата, което от своя страна е много хубаво, защото ще имаме наш дом. Но от друга страна, може би ще трябва да събера още , за проекта който обмислям. Всички с които работя са коне с капаци, никак не гледат в бъдещето и не могат да приложат технологиите в тяхна полза и в техния бизнес. Лошото е ,че всичко опира до финанси, но мисля че ще се справя.