Луната също може да “яде”
Papy, Луната е в Овен в 3ти дом, У4 и има само един аспект тригон с Уран в първи дом. Всъщност една моя "бивша" приятелка, със Слънце в Телец и Луна в Овен, ядеше толкова много че се чудех къде го побира. Но беше слаба много. Сега разбрах че е родила преди два дни, но нямам представа как изглежда в момента. Както споменах е "бивша", но определено има склонност към преяждане и чревоугодничество. Свекърва ми е със Слънце в Телец и Луна Лъв, забелязала съм че и тя се тъпче, просто не мога да разбера защо си го причиняват.
Най-общо отклонения в храненето - напрегнат аспект Луна/Юпитер, отделно 6ти дом се разглежда.
Да, за знака Телец се смята, че обича да си похапва, чревоугодник. Затова светила в Телец се наслаждават на храната, доста и въобще на земните удоволствия. Тук напрегнат аспект Венера/Юпитер не само прекаляване с храна може да даде, но прекаляване въобще с всички удоволствия.
Всеки един транзит през първи дом описва промени във физическото тяло, особено при хора с планети в 1ви.
Radost, в картата на този мъж има Венера У5/У10 в 9ти дом е тригон Юпитер У12 в 7ми дом, а У6 е Меркурий в 9ти дом, като Слънцето е в Дева в 9ти дом.
Но определено според мен този транзит на Сатурн, отключи цялото това ядене и бързо, скоростно тъпчене. И резултата е 20 килограма отгоре, а е млад човек.
И вчера аз докато си изям салатата, той изяде още 3 вида основни
А за бирата да не говоря, тя беше неограничено количество.
Благодаря Ви!
Както винаги, бързи и отзивчиви!