Момичето с това се занимва, търговски предстваител е на голяма марка. Преди това имаше магазин на пъпа на центъра, италиански маркови. Търговията и модата са й в кръвта. Още един Слънчев Рак, който е добър търговец, мениджър. Познавам минимум петима. Облича се доста добре, има вкус, съчетава добре дрехите независимо от стила- дали ще е спортно, елегантно и Акрукс, това си е право в десетката:
Представям си я с къса поличка и свободно падаща дантелена блуза в бяло, с леко заголено рамо- тази жена съчетава в себе си хлапашкото, неостаряващото дете, старомодния женски стил и загадъчно еротично привличане
Виждала съм я няколко пъти по-шаренко, точно хлапашко, но готино и да с леко заголено рамо.
Корея, да винаги както и да е облечена е с нотка предизвикателство, закачливост и да съчетава добре свежи цветове и пастелни, и по-ярки. Без феерична.
Подкрепям Акрукс, и аз мисля , че е свежа и феерична с нотка предизвикателство.
Бяло, жълто, оранж и пастелни цветове, леки ефирни материи, понякога доза смелост, но в никакъв случай фаталност и бабушкерство.
Сафо, и така съм я виждала, но винаги има детайл червено, оранжево или бяло, когато стилът е по-строг, често слага и хубави рамки очила, без диоптер. Винаги има някакъв акцент, който е закачлив, свеж, модерен.
На пръв поглед-Ужасно!Но, Марс съвпад Сатурн,строго облекло,костюми,тъмно,тъмно червено,черно,кафяво,тип :Желязната лейди?
Самата тя е доста привлекателна, определно го има и детинското, но обрано и сред по-близки. Готина мацка е. Ценител на хубавите, качествени дрехи,материя. Това извън облеклото, има хубав глас и пее много добре, почти професионално. Прекъснала е с музиката, но и това знам, че й е било мечта.