Ами да Слънце в Овен дневна карта е по-силно и въздействащо върху психиката и емоциите на Луна в овен. Има ли сериозна разлика във възрастта?
maimunka365,
Да имат сериозна разлика във възрастта-8 години и малко.
От много други фактори зависи и не написах правилно да "топли", но вече ме беше цитирала, въпреки че изтрих.
С Луна в Овен съм и първата ми най-силна любов, която продължи 5г беше с мъж Овен, вероятно съвпад с моята Луна или с моя Марс/Сев.възел. Скоро присетих за него, но картинката, в която се виждах не беше приятна. С него се разделхме много злобно, но от негова страна.
П.П.: Той бил с Луна, Слънце и Меркурий в Овен, Венера върху мой Юпитер и Сатурн съвпад мой Мц.
Да, разбирам. Доста емоционално е било. Така се получава за добро или лошо.
За съжаление имах една приятелка от детството си, та чак и до гимназията с която бяхме много близки и неразделни.
Но с нея се разделихме много грозно, защото аз най-накрая отказах да се меси в живота ми и да понасям нейните нервни изблици и агресивно поведение.
Тъй като не й знам часът на раждане, ми стана интересно с какви планети е и в какви знаци.
И какво се оказа: Луна, Меркурий, Венера, Юпитер и СЛВ в Овен!
Точно върху моите Слънце, Юпитер и СЛВ в Овен.
Но тя беше фурия и много манипулативна. Е разбира се, постигна си целта- да живее във Варна омъжена за богаташ, 13 години по-голям от нея с дете на 18 години от предишен брак, та и сега има и бебе от него. Беше ми споделила, че нямала никакви приятелки там... Е така е, като не оцени единствената, която я търпеше, сега си гледа бебето, кучето и има и пор.. Голяма идилия.
Всеки край е едно ново начало и урок.
И мисля, че това също е бил кармичен урок... и по-скоро за нея. Аз също си взех урок- да не оставям хората да се месят в живота ми. Макар, че все още го позволявам, но работа по въпроса.
Венера също заобля, например при мен АС по прогресия откакто е във Везни и съм закръглена и добре, че съм висока, да не ми личи много
Слънцето и Юпитер радват Луната на другата жена, чувства се добре покрай тебе, но нейния Сатурн може да мачка малко егото ти и да, последното е кармичен аспект
akruks,
Винаги ли е свързано това заобляне с аспект към Асцендента?
Иначе не говорим за мен
Знам, че и аз имам аспект Овен съвпад с Юпитер в Овен.