Papy,с какво свързваш Марс?Венера е друго.Не гледам в програма,смятам ги на ум,грубо.
Понеже пълн0лунието сега е съвпад с възела ми,та пак съм се вторачила в него.
От малката практика,която имам ,стигам до заключението,че всичко е предначертано и това като свободна воля и подобни неща са абсолютни глупости.
Та за възлите и дирекциите към и от планети,ще го обясна простичко,щото сложностите не ми се отдават.
Имам северен възел в 11*на риби,11 дом.Като производен,това е 5 ти дом на мъжа ми,2ри на баща ми ,9 ти на брат ми,7 ми на сина ми и т.н.
Риби е двоен знак.
Аз директирам всички планети и по часовниковата стрелка и обратно.Особено ретроградните по натал,директирани назад,указват събития.
Относно северен възел,когато съм на 30 години(мои 30г.,не на мъжа ми,не на брат ми ,не на баща ми)Та възелът ми е в 11*на овен и е в точна антисия с Меркурий на мъжа ми-в 19*на дева,който му упр.7 дом.
Когато съм на 32 годишна възраст,Сев.възел е в 13*на овен ,в антисия с Марс на мъжа ми,който му управлява 5 ти и 12 ти домове.
Ако искаме да дълбаем,разглеждаме на какво точно са диспозитори тези планети и т.н.
Меркурий в моята карта е у1,у2,у5 ти домове.Но,обърнато за моя партн.той е управител на 7,8,11 домове.Меркурий ми е в 2*на водолей и когато съм на 39 год,възраст по дирекция той прави съвпад със северният ми възел в риби.
Извод:В нашите карти са отразени събития при нашите близки и не толкова близки хора.
Антисиите са много важни и при дирекции с парт.планети.