Влязох да видя снимки, висок бил, да, стърчи над останалите, и това не ми беше направило впечатление, но аз си държа на очите и челото, то така или иначе си е по Овен. 3 момичета . Полуистини или истини с особено мнение - жената на Боян Петров отрича участието със значителните лични средства на Петкови, казват, които те тиражират. С Провиотика нещата май също са леко подвеждащи в частта харвардски изследвания и активни съставки, рекламни лица, медийни изяви и прочее зад Океана. Пак говорят, че това касаело фирмата, в която той е бил служител, а не неговата лична. Покрай гражданството мажеше, за дипломата го хапят от време на време, тя не ме съмнява, но може и да има нещо на карлънгъч. Не е безспорен, но има Близнаци да защитава, че даже може би цяла Луна.
Дотук под мотото на антикорупцията няколко спорни назначения или липса на отговори за такива; под фанфарите на великото посещение в Македония - една безпредметна жп линия и самолетна такава, докато македонецът си каза, че няма да признае българско малцинство, но нямали да имат претенции към наши територии и сме били фашисти!?!?!? Но да кажем, че засега няма избор, трябва да лавира. Продължава мека политика на задлъжнялост, за да удовлетворява масовката, няма да е железен лидер с критични решения за критичното ни битие.