Av, не всеки със слънчев възел в рак е закупил имот.
Добре Това е добър знак, че все пак това, което ми каза Мира може и да стане
Благодаря Сафо
Мира Кунева е добър астролог, поне такива са ми впечатленията. Относно ректификацията не се вземат предвид само транзити, отчитат се прогресии, символична дирекция и много други показатели. За промени в/на дома погледни прогресивния Иц, дали сменя знак; Сатурн транзит през 4д също показва промени в дома и семейството. Северния лунен възел е показалец, показва само това, че в дадения дом на хороскопа, където транзитира, делата ще са активни, също като прогресивната Луна по дом.
Аз имам СЛВ в Рак , но нямам дом, няма и да имам – с Кръст на съдбата в 4д. такава ми е орисията...
Не оспорвам качествата на Мира, дано се сбъдне всичко, което казва
Добре започвам хронологично: Прогресивния Иц в Астрото не се вижда, но сверявам с МЦ, нали? Мц е бил на 25'31 във Водолей значи Иц е бил на 25'31 в Лъв
Сменил е знак, по натал ми е в Рак на 21'32. Наталното ми Слънце е на 28'55 т.е на 3 градуса Иц от Слънцето. Колко е орбиса на Иц, ако има изобщо, тов ане съм го учила, и ако има значение в този казус.
Обобщено Иц сменя знак от Рак в Лъв.
По това време прог Сатурн ми транзитира през 7 дом в Скорпи на 13 градуса и нещо, наталния ми е на 10 и нещо пак там, ако това има значение.
По този начин предтавена картинката може ли да счета, че това е часа?
Може ли още нещо да ми зададете да проверя.
Благодаря @akruks
edit: и при час 22:33 Иц е в 5 дом Лъв(сменил е знака) Във 2-ри дом попада асцендента, ако това има значение