Имате ли наблюдения за съвпад Черна Луна/Лилит с лична планета в натала?
Познавам 2 жени, без точни часове на раждане.
1) Луна съвпад 5* Лилит в близнаци в тригон с Юпитер, секстил със Сатурн и квадрат с Плутон.
При тази жена няма развити майчински инстински, въпреки че основно работи с жени и деца. Има дъщеря, която израстна далеч от нея. Изключително властна и изключително похотлива (личния ѝ живот не ме вълнува, но съм ставала свидетел любовниците да я търсят на работата и да чувам какво се говори за нея).
Не се чувствам добре в нейно присъствие - Слънце в Козирог и Марс в 1* скорпион.
2) Венера, Марс, Луна в съвпад 3* Лилит в овен в тригон с Уран и квадрат с Плутон.
Същото, което съм написала за #1 отговаря и за тази без
похотливостта. Има син и съм присъствала на ситуации да го удря и обижда публично пред други хора.
PS.
Бившият ми работодател има Слънце и изгорен Меркурий в рак в точна опозиция с нат. Лилит.
Усещането ми беше, че е истински дявол, много тъмна енергия идваше от него. Всеки ден беше с различни дрехи, но излъчваше супер неприятна миризма. Две колежки ми споделяха, че имат усещане, че е рептил
Оттогава мина доста време и в последствие разбрах, че той е член на някаква ложа.