Цитат на: Сафо в Февруари 22, 2024, 06:38:12 amОбърнати оси ИЦ/МЦ в синастрия дали е ок?МЦ на единия е съвпад ИЦ на другия.Ще видят "края"на връзката,или?С моят мъж сме с обърнати ИЦ/МЦ. Заедно сме от 25 години.
Обърнати оси ИЦ/МЦ в синастрия дали е ок?МЦ на единия е съвпад ИЦ на другия.Ще видят "края"на връзката,или?
Цитат на: Сафо в Февруари 22, 2024, 06:38:12 amОбърнати оси ИЦ/МЦ в синастрия дали е ок?МЦ на единия е съвпад ИЦ на другия.Ще видят "края"на връзката,или?Това пък как ти роди главата? Връзките са по 7д. моят ДСЦ например съвпада с ИЦ на малката дъщеря, а АС ми съвпада с нейния МС, нещо нормално за членове на семесйтвото да имат повторение на оси, има дори отделна тема тук, където сме ги обсъждали и сим дала примери с оси на внука ми, неговия татко, мъжа ми, голямата дъщеря, майка ми...Твоят МС съвпад с ИЦ на мъжа ти го виждам като професионалната ти реализация, основната ти жизнена цел се осъществява в неговия дом и семейство, и обратно.
Цитат на: akruks в Февруари 25, 2024, 11:42:59 pmЦитат на: Сафо в Февруари 22, 2024, 06:38:12 amОбърнати оси ИЦ/МЦ в синастрия дали е ок?МЦ на единия е съвпад ИЦ на другия.Ще видят "края"на връзката,или?Това пък как ти роди главата? Връзките са по 7д. моят ДСЦ например съвпада с ИЦ на малката дъщеря, а АС ми съвпада с нейния МС, нещо нормално за членове на семесйтвото да имат повторение на оси, има дори отделна тема тук, където сме ги обсъждали и сим дала примери с оси на внука ми, неговия татко, мъжа ми, голямата дъщеря, майка ми...Твоят МС съвпад с ИЦ на мъжа ти го виждам като професионалната ти реализация, основната ти жизнена цел се осъществява в неговия дом и семейство, и обратно.при мойте членове в семейството ,главните оси не правят такива съвпади,затова нямам идея,че било нормално.При приятелски семейства също не отчитам такива разменени оси .Само с мъжа ми имаме обърнати асц /дсц и то точни-3*близнаци/стрелец.
За съдебни дела и разни юридически казуси кои са основните домове и свързаните с тази тема сигнификатори? На прима виста според мен -седми и девети, Юпитер като главен сигнификатор. Това достатъчно ли е или пропускам нещо? Предварително благодаря на отзовалите се.
Здравейте, какви аспекти се гледат при влошаване на депресията, тревожността и безсънието в картата: транзити, прогресии, дирекции ,солари?
Някой да е срещал нещо за пренаталната сизигия в синастрия?