Автор Тема: Тема за въпроси от начинаещи  (Прочетена 810350 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7823
Re: Тема за въпроси от начинаещи
« Отговор #3705 -: Април 29, 2025, 04:15:09 pm »
Как в тази карта "се вижда",че нативът е осиновен?

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1943
« Отговор #3706 -: Април 29, 2025, 04:25:32 pm »
Сафо, имаш ли инфо дали даденото за осиновяване детенце е било желано или не?
Питам заради квадрата между Луна - Марс и опозицията на Луна - Уран.

Преди време бях чела, че Лилит е важна в картата на осиновените, тъй като в зависимост от положението може да показва болезнената липса на майката, роднините, корена и отнетото.

Най-добрата ми приятелка в училище беше осиновена. И помня как една съученичка ни беше събрала всички момичета още в 1 клас да ни каже, че е осиновена. Какво и как съм разбирала на 7 г. не помня, но много плаках, като разбрах...
През годините съм имала и други приятели, познати, съседи, които са споделяли, че са осиновени.
При мен Нептун е на К11.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13955
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3707 -: Април 29, 2025, 04:35:02 pm »
По кой дом са осиновените деца? И ако Слънцето и Луната са естествени сигнификатори на майката и бащата,  в тези случаи на кои точно - на биологичните родители или на осиновителите?
Доколкото знам се гледа 12д. , ако са осиновени от болница, сиропиталище, манастир и подобни институции, а Слънцето основно е личността на натива, неговото предназначение на Земята, това, което е и трябва да бъде, а Луната неговите потребности, душата, емоционалната му същност, която най-добре се проявява около 18ч.
Ако е припознато дете на партньора, тогава се гледа 11д. , като производен 5-ти от 7-ми, децата на партньора.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7823
« Отговор #3708 -: Април 29, 2025, 06:23:57 pm »
Романтика,Луната в картата не съм сигурна дали е в знак Дева,нямам час на раждане на баба ми.
Съмнявам се,децата да са желани,освен първото момиче.То е от бракът ѝ по любов,но мъжа ѝ умира по време на войните .След това баба ми се връща в родното село и се омъжва за моя дядо,стар ерген,с 20 години по-възрастни от нея .Ражда майка ми и още едно момиче .Ражда и две момчета,които умират .Най-малкото момиче е осиновено от заможно софийско семейство,което преминава няколко пъти през селото на път за курортно градче .
Майка откри сестра си след години,мисля,че тя е доволна от живота си и не се развълнува особено.Не е изпитвала никакви липси,била е обгрижвана,обичана,изучена и осигурена.Доволна от живота си жена.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12778
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #3709 -: Май 01, 2025, 01:50:52 pm »
Сафо, сигурно има методи и правила по казуса, защото назад във времето това е било често срещана практика. Може да се търси силна връзка между 4-ти, 5-ти, 11 дом у1 да не вижда Светилата. Но, пък се появява проблем с часа на раждане ?  ::)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“