В неделя почнах да се разболявам, ходих два дни на работа, снощи ме втресе и едва се прибрах.
Отивам днес при личния , отваря той да пише болничен и се смее- Ама ти като по часовник, миналата година пак по това време си идвала.
Казвам му- бившата лична също го забелязваше, както и аз- боледувам и стигам до болничен един път годишно, в края на ноември.
Забелязали ли сте подобно нещо при вас, про мен мога да го свържа само и единствено с транзита на Слънцето през 6- ти дом.
[/quote] Да, но не е свързано с астрологията, а с нумерологията – за родените тройки, например аз на 3-ти, внука на 12-ти, малката дъщеря на 30-ти сме тройки, пише в кои месеци сме предразположени към вирусни инфекции, какви храни да ядем и какви билкови отвари да пием. С внука ми още от бебе по едно и също време се разболяваме, дори да сме на километри, с малката дъщеря също. Голямата дъщеря пък на два пъти беше в гипс с изкълчен крак, един и същ крак в глезена, след Новолуние в Козирог върху нейния съвпад Венера/Сатурн в края на 8-ми дом. И два рождени дни посрещна на патерици, буквално, 2006 и 2016