Пряко вклчяване и от мен. Днес нещо иамм желание за таро.
Преди време бях споеделяла линк към един блог с много хубави (според мен) тълкувания на картите. Реших да се упражня и да изтегля няколко седмични таро подредби.
За Емчето изтеглих> 10 меча, рицар жезли и светът
На пръв поглед ми идва наум, че ще сложиш край на нещо, което те изтощава физически или психически, на някакъв тип мислене или разбиране, което не е толкова актуално. Сопоред мен ще се отдръпнеш от работата, задачите, които нямат край и ще тръгнеш като стрелеца към непознати места и забавления.
Може да предпприемеш физическо пътуване, ще има сбирки със забавни хора или приятели,със семейство (все пак празници идват), абе общо взето ще го удариш на живот по някое време. :012: И Светът ще ти напомни, че животът всъщност е много кратък, за да се затъваме в неприятните ежедневни тревоги. По-скоро всички сме временно тук и е достатъчно от време на време да тръгнем като стрелеца нанякъде, да видим нови места, да срещнем различни гледни точки, да променим мисленето си. С това ще развирим още повече хоризонтите пред нас.
За Скорпи> Асо мечове обърната, Императорът, Кралица жезли
Поради обърнатото асо жезли, имнам два вариянта. Или ти искаш да кажеш нещо, някоя новина или истина, която криеш и не ти дава мира, или ще получиш новина, съобщение, което обаче няма да е чак толкова зле в действителност(нещата един вид са по -добре, отколкото си ги представяш).Според мен ще вземеш тежко решение да кажеш някоя истина, нещо което те притеснява и ще спечелиш. Поставяйки картите на масата ще придобиеш самочувствието на кралица жезли-способна да се справи въс всяка една ситуация, горда и пробивна, без да и пука от мнението и исканията на околните.
За Тренди>5 меча, умереността, Кралица чаши обърната.
Най-общо виждам напрегната ситуация и конфликт. Конфликтът най -вероятно ще е с жена, може би майка ти ? Жена, която ти виждаш като манипулаторка, кралица на драмите , която обикновено преувеличава всяко едно нещо. За да не стане прекалено марсово, картите съветват да проявиш мъдрост чрез умереност, компромис и да не се вживяваш много в това. Не го взимай прекалено навътре, спорът ще отмине бързо.