Флорка, какво се случва в любовен план при теб?
Влюбените буквално изхвърчаха от колодата и литнаха до средата на стаята. А не видяха кой знае какъв напън при размесването.
Картите ти за седмицата:
Крал мечове Двойка чаши Деветка жезли Да не те заогражда някой интелектуалец? :57:
Тази седмица ще побеждаваш интелигентно. Ще поставяш своите искания с ясни думички. Може да си малко по-остра, но се стремиш към висока позиция, към друго положение. Ще имаш нужните аргументи за успех. И ще вярваш в своите доводи.
От самостоятелност към екипност. Може да се налага да работиш в друг човек. Но този съюз в началото ще е добър за теб. Да не би да контактуваш с някой, с който има силна телепатия или усетност между вас? Лесно да си предавате емоциите, настроенията?
Другото ми предположение е за любовен живот - създаване на връзка или близко приятелство с интелигентен мъж, което ще ти носи радост, ще прави ежедневието ти по-цветно и красиво.
В край на седмицата ще се оттеглиш. Имало е рисковани ситуации, в които си участвала и си се справила с предизвикателствата. Но ще имаш нужда от малко почивка. Сега му е времето да промениш подхода си.
Последната карта е Паж чаши.
Отново ме навява на мисли за любов и желание за по-силна емоционалност, по-дълбоки чувства. Явно ще е фон това с любовта. И ще е активно през периода.
Едит: По-късно ще продължа. Отново ми се налага да изляза. Този път мисля да се прибера в нормално време и да поизтегля вечерни карти. :012: