За Емма: кулата - влюбените - 5ж; горе 5п
Явно предстоящата седмица съюзът с половинката ще е на фокус. Струва ми се, че сте преминали доста неприятен период, но именно той е заздравил съюза ви.
Имаш силна защита от негова страна и през седмицата това ще ти бъде потвърдено за не знам кой път. :012:
Емма, не знам защо, но картите ми нашепват за силна и непоклатима връзка с любимия ти мъж.
п.с. смяташ ли да правиш сватба?
Скорпионче, накара ме да се замисля кой ден сме днес. При мен е такава лудница за пореден път. Аз ще тегля седмични в край на седмицата. Сега съм в галоп.
Да, с моята половинка сме минали през много изпитания. То това не е любов. То това е партньорство. Освен всичко останало. Да се разделим - не казвам, че е невъзможно. А че е трудно. Не казвам и не отричам, че може да има по-силни емоции, страст, привличане, моментни платонични забежки. Но толкова много сме изживяли като двойка, че съвсем сериозно си мисля, че само смърт може да ни раздели истински. И двамата сме много лоши, но се спогаждаме някак.
Явно аз пак ще направя някоя простотия и той отново ще е зад гърба ми. :012: :012: :012:
Не мисля за сватба. Нито пък той. Айде, кусур и без сватба. И така сме си добре. Как ли пък няма да се омъжа. :012: Пък било то и за него. Ако някоя ситуация го изисква, може да турим по един подпис. Ама чак сватба... Че не можем да отидем двамата някъде, а да пръскаме пари за глупости. Да не забравяме, че сме със сатурнясали Венери. Само като си помисля колко струва една рокля и пресметна колко чифта обувки са това - няма начин. :012: По-скоро ще си купя 1-2-3 чифта Заноти, отколкото да облека една бяла рокля, която няма и да ми подхожда на положението. Нито съм бяла, нито съм девица. Ще ме бъде и без рокля, а навярно и без Заноти. :012: