За Флорка.
Луната Двойка пентакли Крал пентакли
Флорка, днешната лунация засяга ли ти нещо в картата?
Седмицата може да започнеш зареяна в някакъв скрит свят. Може да ти се струва, че има неясноти. Но не забравяй да слушаш шестото си чувствто, то може да ти носи просветление накъде да вървиш, за да не се загубиш. Ако случайно сънуваш нещо, ще ми е интересно да споделиш какво. Сякаш имаш желания за преследване на някаква цел, но се колебаеш. Ще е важно да помиряваш другите и себе си, да си сдържана, дипломатична и да балансираш с повечко неща. Но целта ти е да достигнеш по-високо положение - дали в личен или професионален план. Ще вложиш от себе си усърдие. Има ли човек около теб, който е мъдър, съветващ и ти е важен през седмицата? Явно прагматичното ще ти е от значение. Ще позагърбиш малко мечтите в името на стабилността.
Последната карта е Седмица пентакли.
Явно ще береш плодовете на усилията си. Ако си била усърдна, ще си доволна от постигнатото. Да не би да се налага да помагаш на приятел? Който ти е помогнал в предходен период? :08:
Така, да дам и аз една седмична обратна връзка. Не мога да смогна дори да прочета темите, каквото сте писали през седмицата. Транзитния дядка :012: ми навлезе в 6ти дом :012: и много насам/натам, бачкане и други подобни.
Значи седмицата се беляза най-вече от работа . Имах и едно интервю, нещо като конкурс за работа, която не съм упражнявала преди това. Макар да минах всичките три кръга, накрая не ме одобриха( и слава Богу) :012:Получих фийдбек , че се откроявам от масата , имам заложени мениджърски качества и подобни, които са ми напълни ясни. Пък за тази работа се търсят по-скоро послушковци, по възможност с по-малко мисъл и готови повече да изпълняват команди.
Иначе се наложи да правя услуга на един колега, помолиха ме хората, за които работим. Но този тъпан май изобщо не разбра, че правя компромис и не съм длъжна да му изпълнявам прещевките. Следователно друга услуга от мен няма да види.
Почвам да се замислям за тази цел, относно споменатата работа. Имам още едно интервю в края на месеца при други хора, но за същата позиция. А за другата седмица имам интервю за работа, където ме върна ретро мерка( видях обявата тази седмица). Кандидатствах пак за позиция, където съм ходила на интервю прею 2014 г. Но сега интервюиращата ще е нова персона, която в момента изпълнява тази длъжност. И като цвят да добавя финансови проблеми, неспиращи бюрократични проблеми с една гламава институция, за която се убедих, че ще трябва да търся адвокат.
Някой ще ми изтегли ли за идната седмица ?