Да, за някои хора ми е по-трудно. Различни причини, сигурно и лоша синастрия.
Един Козирог ми е адски труден на мен. Мой приятел е. Но той изначално е интересна личност. От една страна му се случват интересни неща, които не на всеки се случват. Срещи с други същества. Само като си помисля и настръхвам. Той е от типа хора, които хем вярват, хем не вярват в необичайните, окултните неща.
Сам за себе си е труден. И има способности да лекува с ръце - близките си.
Има Слънце, Юлв, Марс и Меркурий в Козирог. Много сме се квадратнали с него. Отделно Слънцето и нодалната му ос са в съвпад с моята нодална ос.
С него усещам, че имаме връзка, успявам да му редя карти и да ги тълкувам. Но все едно има щит, не мога да "вляза" в него.
При него проблем е, че сам отрича всичко, което му се случва. Явно защитна реакция. Но така не допуска и мен, когато му редя карти. Капсуловал се е.
С други хора ми е трудно, ако питат ей така, просто от любопитство. И не знаят какво ги вълнува. Или ги вълнува нещо конкретно и имат очакване за определен отговор. Не чуват какво им казваш. Те също са трудни. И също са се затворили, макар по друг начин - оставят вратичка за определен отговор, а другото не преминава през нея.
И конкретно нещо - една форумистка ми беше малко неясна, сама за себе си бях останала с грешно впечатление и объркана. Но след като я видях на снимка, разбрах за себе си, че съм в грешка, много по-лесно й редя карти. Според нея и по-точно.
:58: :38:
Сега осъзнах, че може и аз самата да изпитвам страх да редя карти на мой приятел Козирог. За да не "срещна" неговите същества. Тоест, двойна бариера правим.
Лесно ми е с хора, които са отворени, сами искат да разбереш какво се случва и допускат да видиш какво има в тях.
Стар понякога слага бариери. Но друг път е по-отпусната, допускаща. :58:
Весо е от тези, които чакат конкретен отговор и не виждат другото.