Ема, ако и когато си в настроение, може ли едни карти и за мен? В събота ми предстои нещо и ми се иска да знам каква е обстановката за седмицата.
Единствена, любовни трепети ли те вълнуват?
Много интересни карти ти изтеглих. Изтеглих и една допълнителна карта за събота.
Влюбените Паж чаши Двойка мечове Много дуални карти. Явно си раздвоена за нещо и ти се налага да правиш избор. Изкушена си от нещо, може би ти ссе иска да си по-смела, да излезеш от зоната си на комфорт. Но се чудиш дали този избор ще е "благословен". ако става дума за работа, може би се притесняваш дали ще е одобрено желанието ти от някой с позиция над теб. По-добре търси начин да се обединиш с някой, да работиш в екип, да създадеш връзка. Може да се чувстваш като новак в начинанието или през седмицата, да приемаш всичко емоционално. По-скоро водена от емоциите. Хайде, чакаме вест, която да те разчувства. В край на седмицата отново темата за изборите пред теб. Много вода из картите. А ти може да не виждаш накъде те водят възможностите, от това да идва проблем. Следвай интуицията.
За събота изтеглих
Двойка жезли.
И тук две, двойка, две възможности пред теб. Което ще те обърква. Но може да си вдъхновена или с идея за бъдещето да поемеш по нов път. Следвай онова, което повече е сходно с мечтите ти.
Последната карта е Глупакът.
Уранична карта. Новите пътища и посоки са ти интересни. Искаш да загърбиш миналото, да вземеш от него само най-нужното. Не му мисли толкоз, действай. Дори да има препятствия, а то ще има, верни приятели ще те подкрепят. :08: