За Флорка.
Умереността Висшата жрица Десетка чаши
Много женски карти. Но ми звучат малко пасивни. Тази Умереност не знам дали не ти я пожелах, че ми се натрапи на мисълта по време на размесването.
Може да имаш различни по настроение мисли през месеца - от светли, през горещи, до философски. И ще се опитваш да намериш средната им точка, свързващото между тях. За да се движиш около тази точка. Може да ти се иска да направиш някаква крачка, но в същото време да усещаш, че "нозете ти за замръзнали", неподвижни. В някои мигове ще ти се иска да отделяш повече внимание на собствените си нужди.
Да премисляш някоя тайна. Или нещо, което е свързано с рода ти, но е забулено с воал. Ще ти е интуитивно, чувствено. Или ще искаш да стигнеш до същината на нещо. Бих те посъветвала да затвориш очи и да слушаш какво казва шестото ти чувство през месеца.
Ще ми е интересно дали на 14-ти март понеделник ти се е случило нещо.
В край на месеца може да си удовлетворена, да усещаш щастие, хармония. Че си дала на повече хора внимание. Може и в дома, сред домашните да почувстваш този покой.
Последната карта е Крал мечове. Малко не ми се връзва с подредбата. Но може да комуникираш повече, особено за женски неща, за магични неща. Да покажеш някакво знание.