И за себе си изтеглих месечни карти. За първи път форумно представям новите оракулски.
Resplendent with grace The cloak of christ The courage of your love
Hand of Fatimah
Явно Ръката на Фатима ще си ме обича. Все се появява из подредбите ми, още от първатата такава. В книжката с описанията има за всяка карта поема, стих... Голяма красота. Няма да цитирам цялото, защото е дълго, но явно ще са нещата, които ме грабват.
За първата карта:
I polish the mirror of my heart
to be your reflection.
I make my ear the receiver
for the thenderness of your words.
You are in the ear.
You are in the mind.
You are in every burning heart.
What am I saying? You are "I".
This is my way to describe you.
Rumi
За втората карта:
In the school of humanity,
when you become intimate with God,
you reside on the king's throne
and teach the angels the nature of the Divine.
Rumi
За третата карта:
Love is without reason; rationality is like a cane.
Judgment needs a cane, because it is blind.
When love arrives, thought dies in its shadow.
Love is sunrise, while thought is only a flashing light.
Ще имам желание да мина на някакво друго ниво, да изкача едно стъпало нагоре през декември. Но може да се оглеждам в чуждите очи за одобрение. Може да ми се искаа да постигам заплануваното с повече доброта, изящество. Ще имам подготовка и ще гледам към някаква идея/светлина над себе си. Тя ще ми е пътеводител. Може другите да ме виждат по-добра, а аз да не вярвам в способностите си.
Ще съм изморена - по-скоро психически. И реакциите ми, ежедневието ми ще се въртят около всичко онова, което ме е изморило, натоварило. Ще имам нужда от хармония и вътрешно спокойствие. Може да имам нужда от закрилата на някой. За да не ми се налага да съм силна, да се отпусна в ръцете на някой. Може пък някой да е състрадателен към мен. :72: Някой, който ще се появи неочаквано от мен, 'паднал от небето'.
В край на месеца може да се фокусирам върху нещо, което е далече от мен. Но ще имам силата да се справя с предизвикателствата. В сърцето ми ще има любов, която ще грее - към хора, събития, идеи. Това ще ме озарява. :clap:
Последната карта:
In the garden of your grace
I am only a germinating sprout.
The crown of my blooming
is the desire to be in your arms.
Rumi
Ще съм закриляна и ще ми е женствено. :clap: :58: