Търся си месечните за декември, но защо само 2 намирам .... ако съм пропуснала някого, моля да ме извини - нали преразпределяхте темите и нещо някъде може да съм пропуснала
цепя на
Хепи,
този месец в началото ще имаш някакво изкушение. може да е свързано с покупката на подаръци, тъй като юпитер в риби е и щедър към другите. ще си изправена пред избор в емоционален план и в края на месеца може да ти е малко самотно. последната също може да показва материални придобивки от роднини. в крайна сметка ще си дадеш някаква вътрешна равносметка и ще ти олекне от това
Изкушението сигурно е било избора на хотел като пътувах
- не се сещам за друго. Изборът в емоционален план го имах - стана ясно тук
. Придобивки от роднини нямам, ако не броим, че трябва да закрия банковата сметка на мама, със 100лв, от които трябва да похарча половината за документите, които са необходими
. Самотно ... мдааа, иска ми се да съм на едно друго място, ама ... не може ... засега
Месечни карти за Хепи.
Вие се абонирахте за тези Влюбени. :57:
Влюбените Глупакът Двойка жезли
Хепи, да не се върнеш към стари чувства? Но на нов глас?
Ще ти се отдава любов. И ще си много настроена към това да си партнираш с другите. Може да отидеш на някой концерт с приятели или хора, с които ти е хубаво.
През декември ще си поизпълнена с вяра в доброто и няма много да мислиш за трудностите. Време, в което ще тръгваш с чисти намерения към нови начинания. Нов път, нови идеи. Необременена от миналото или трудностите. Бъди внимателна с наивността. Възможно е да пренебрегнеш съветите на приятели или хора, които са загрижени за теб. Заради някаква вяра в предстоящото добро.
В крайна сметка ще си поставена пред ситуация на избор. И ще ти е трудно, ако двата варианта са равностойни. Може по-честичко да се вглеждаш в числата, да се опитваш да прогнозираш нещо. Бъдещето ще те вълнува.
Последната карта е Тройка пенткали.
Хайде, орисвам на бонус за празниците от шефството. Някой с положение ще те възнагради за положените усилия и наученото от теб. :58:
Старите чувства - ясно
. Желанието за доброто - също.
Наивността - тук е интересен момента - касае здравето ми. Около мен толкова народ ме натиска да се подлагам на лечение с лекарства, а аз се опъвам, не искам. Знам, че не това е начина. И съм раздвоена. Надявам се на дублираното лечение. Цифричките - мдааа, оказаха влияние при решението, но още е рано за резултат.
Последното, Емка, не се случи ... нЕма ни подаръци, ни възнаграждения .... абе, да сме живи и здрави