Януари за Хепи: горе 8ж, влюбените - смъртта -4ч.
Оффф, то едни карти...
Прилича ми като край на връзка? При наличие на такава. В противен случай, някой с който сте си били близки, да се дистанцира от теб и естествено няма да ти стане приятно. А може би ти ще страниш от другите - преминаваш период, в който искаш да си сама?
тук може и да няма край на връзка, но по-скоро разочарование след първичния розов период. жената тук не жижда пълната чаша зад нея и се е вторачила в празната. по-скоро като преход към скептицизъм и размишления за бъдещето на връзката го виждам
Определено този месец се наложи да се замислям все повече и повече, накъде точно съм тръгнала, всъщност
- дано скоро го измисля
- защо не може да е прекрасно като в приказките, все има нещо, което не е точно това, което желая ...
.... м..а му :57:
Хепи,
цепя на
може да получиш някакво признание/похвала в работно отношение. възможно е 1вата карта да показва и пътуване до друг град. ще си доста чувствителна в средата на месеца, венера в риби може да показва и емоции, които криеш. но към края ще сложиш в ред емоциите си.
За похвала не знам (няма нищо конкретно, имам предвид), но някакси работните неща се поподредиха, че то беше една неяснота, един хаос ... Не съм пътувала (макар че планирах чужбина и те бях питала даже). Емоциите са си определено на дневен ред ... с прогр Венера в/у Нептун, в 5 дом - не знам дали успявам да ги вкарам в ред - но поне се опитвам някакси да си давам сметка за тях.
ц.ДП/Слънце+Отшелник+РЧ
Материално ще си добре, Хепи, виждам, че ще обърнеш повечко внимание на външния си вид. Много радостни и хармонични мигове ще имаш, споделеност в отношенията с околните. Възможно е пътуване в чужбина или ще се дистанцираш умишлено. Водния господин пак ще е на дневен ред, очакват те прекрасни с моменти с него.
Трендиии, отидоха 200лв нанякъде си
- а ми обеща материално ОК
. Доста приятни моменти с приятелки, телефонни разговори с водния господин. Не съм пътувала никъде (за съжаление).
Възможности Компромисът Интеграцията
Имаш някакъв казус за разрешаване, Хепи. Търсиш начин да съчетаеш привидно несъвместими неща. Радостната вест е, че моментът е момент на възможности, просто се огледай, за да ги видиш. Една от тях е да направиш компромис, да видиш и чужда гледна точка или да се съобразиш с дадени обстоятелства, но да го направиш така, че да извлечеш най-доброто от това. Това е пътят ти, ако целиш пълнота и удовлетворение. Дерзай :58:
Имам си, Делфи
- това със съчетаването не е от най-лесните задачки
- май съм си поставена точно в такава ситуация с господина в момента - невъзможна връзка, но пък си я искам
- е, поне за момента де
И след всичко това - дали някъде виждате смъртта в семейството? - тъга, притеснения ....