Здравейте, не съм влизала тук от доста време, защото работата така ме завъртя, че съвсем се откъснах от астрологията.
Обаче животът си върви и не чака
В тази връзка, появи ми се оферта за нова работа, но е свързана с кардинална промяна. А за да мога да преценя, си гледам картата за 2г напред. Бих се радвала да чуя мнението ви дали промяната си заслужава или ще е катастрофална предвид няколко предстоящи прогресии, транзити и разбира се - дирекции.
Става въпрос за: честите натрапчиви аспекти на Луна У9 и Плутон У2, както и активирането на К4
- ингрес на пр Луна в 12д (У9) и предстоящия й съвпад с Плутон;
- транзитите преди К 4 - Плутон ще се разхожда там 3г, като някои аспекти ще съвпаднат с прогресивния съвпад.
- Сатурн влиза в 4д.
- Плутон влиза в 4д.
- тези двамата ми правят квадрат с Луната! При Плутон квадрат Слънце изкарах отвратителен период!
-----------
Дир и пр. Венера правят опозиция с Нептун по оста 2-8 - има ли заблуда или опозицията ще ми направи погледа ясен?
-----------
- Меркурий У9 върви към опозиция с Плутон
--------------------
Опитът ми до момента ми е показал, че дирекционните аспекти действат +/- 2 години. Значи в момента всичко е активно.
Да не говорим, че някои решения трябваше да взема на транзити, които повтарят тези аспекти (напр. транзитна Венера опозиция Нептун и съвпадаща с дир и пр Венери на новолунието със СЗ на 2.07., което ми е в квадрат с Мерка).
Обръщам внимание, че съм забелязала, че Венера ми застъпва финансите, а двата управителя на 5д ми влияят върху любовните отношения.
Ще съм благодарна на мнения :58: