Автор Тема: Прогресии  (Прочетена 261528 пъти)

zora

• Newbie
  • *
  • Публикации: 42
Re: Прогресии
« Отговор #1005 -: Октомври 17, 2024, 04:06:41 pm »
Здравейте! Качвам си  прогресивната карта с няколко месеца напред. Какво е това зануляване на четирите оси едновременно? Имали ли сте такава ситуация?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1006 -: Октомври 17, 2024, 05:22:31 pm »
Здравейте! Качвам си  прогресивната карта с няколко месеца напред. Какво е това зануляване на четирите оси едновременно? Имали ли сте такава ситуация?
м, сякаш не съм срещала едновременно да са занулени четирите главни оси, при мене преди време се нулираха почти едновременно една главна ос и една друга.
Тук промените личност-партньори/второ дете, дом, семейство и кариера, жизнена цел, ще има промени по едно и също време. Например, излизаш в пенсия и се отдаваш на семейството, променяш външния вид, а може и местоживеенето да смениш, ако имаш къща на село... Не го мисли, няма нищо фатално, може да се заоблиш, да качиш някое килце като премине АС във Везни, но пък ще си по-чаровна и разхубавиш :)

zora

• Newbie
  • *
« Отговор #1007 -: Октомври 17, 2024, 05:58:47 pm »
м, сякаш не съм срещала едновременно да са занулени четирите главни оси, при мене преди време се нулираха почти едновременно една главна ос и една друга.
Тук промените личност-партньори/второ дете, дом, семейство и кариера, жизнена цел, ще има промени по едно и също време. Например, излизаш в пенсия и се отдаваш на семейството, променяш външния вид, а може и местоживеенето да смениш, ако имаш къща на село... Не го мисли, няма нищо фатално, може да се заоблиш, да качиш някое килце като премине АС във Везни, но пък ще си по-чаровна и разхубавиш :)
Ех, Akruks, благодаря за позитивизма, човек понякога има нужда..благодаря!  :-*
Часът ми е точен. По дирекции в това време оста Мц-Иц  е на 0.
Но чак пък толкоз да се зануля е странно. До пенсия имам към 3 години, а зануляването почва още другата година.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #1008 -: Октомври 18, 2024, 06:33:48 am »
zora,при моя роднина имаше такова зануляване на главни оси-в годината имаше генерални събития при родител,дете.Според мен зависи от нат.положение на планетите,упр.на оси.
Може да станеш баба.

zora

• Newbie
  • *
« Отговор #1009 -: Октомври 18, 2024, 08:12:35 am »
zora,при моя роднина имаше такова зануляване на главни оси-в годината имаше генерални събития при родител,дете.Според мен зависи от нат.положение на планетите,упр.на оси.
Може да станеш баба.
Сафо, тази година станах за 2-ри път баба - на точен съвпад тр. Уран с н. Юпитер в 10 ти натален. Уран - у7 (второ дете), Юпитер у5 в 10 нат. - така го тълкувам.
Но, да, някакъв обрат кардинален, може би.
Благодаря, Сафо!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1010 -: Октомври 18, 2024, 03:38:35 pm »
Ех, Akruks, благодаря за позитивизма, човек понякога има нужда..благодаря!  :-*
Часът ми е точен. По дирекции в това време оста Мц-Иц  е на 0.
Но чак пък толкоз да се зануля е странно. До пенсия имам към 3 години, а зануляването почва още другата година.
Дирекциите изпреварват прогресията, но докато дирекцията посочва събитие за даден момент, то прогресията показва събития в рамките на 3г., до 2 градуса преди и градус и половина след смяната на знака на главна ос. При мен преминаването в нов знак на оста Мс/Иц ми донесе внук, точно като премина в Лъв се започнах със зетя, който е със Слънце в нулев градус и няколко минути на знака, и с внука, който вече беше на 6м бебе – дойдоха на нашето море да се срещнат с бабата. понеже Иц премина във Водолей, съвсем неочаквано докато бях при мъжа си в Мадрид се обади хазяина от Атина да освободя апартамента в Плевен, че ще го продава. И като се започна пътуване и местене... зимния сезон при внука в Тирол, после няколко месеца в Мадрид, след това края на лятото Италия, зимата пак в Тирол и така до пандемията, когато зетя купи апартамент в София и започна местенето ми София–Мадрид, като повече месеци съм била в бг последните няколко години. От август тази година АС по прогресия е в Скорпион, логично Десц. е в Телец, второто дете и мъжа никога не са ламтели за имоти досега, а сега  :-X Скорпиона взе да се обажда в мен, като няма кого да захапя си хапя опашката  :) И още едно забележително събитие имах докато МС беше в първия градус на Лъв, в тригон с пр. Слънце във 2д. , което беше в тригон с пр. Луна и пр. Юпитер (диспозитор на прогресното Слънце в Стрелец), спечелих голямата награда в престижен лит.конкурс, имаше и финансова награда, излъчваха на живо в ютуб, още стои видеото да се гледам как си забравих текста от вълнение  :o събитието се случи на СД Юпитер точен съвпад нат. МС , астрологията си работи
« Последна редакция: Октомври 18, 2024, 03:43:39 pm от akruks »